Katrin007 je napisal/-a:Če se dogovoriš za nakup, plačaš preko paypala in prodajalec ti pošlje mobitel. Dobro je, da že predhodno vprašaš, koliko pride poštnina, da te ne bo potem na rit vrglo.
Izdelka seveda lahko ne dobiš ali pa je pokvarjen. Predhodno poglej prodajalčev feedback - če ni ta vsaj 97%, je škoda časa in denarja. V nasprotnem primeru lahko prodajalca zatožiš EBayu, ki ga lahko bana, česar se bojijo vsi prodajalci, ki si na ta način služijo kruh. Vedno pa obstaja riziko.
dejvi je napisal/-a:Ma jest ne vem. Eni mate kr fajn j***a, da zaupate št. svojih kreditnih kartic, ker jaz non-stop poslušam, kako hekerji vdirajo v računalnike in lahko pride do zlorab in kako ne smemo posredovati številk svojih kreditnih kartic.
Jaz sem se zadnjič hotel registrirati na E-bayu, pa sem si na koncu ravno zarad tega premislil, po drugi strani pa je ravno zarad tega sistem nakupov preko Ebaya bolj transparenten in resen. Tudi na Pay palu sprašujejo po kartici. Torej jim moraš 2 x zaupati svojo številko.
Ne vem kaj naj nardim? Kaj vi mislite, kako je s temi zlorabami? V katerem primeru lahko pride do tega?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost