polly1 je napisal/-a:L.P
Imam avtomobil seat toledo L 2000, in imam majhno težavo, ki pa je zelo neprijetna.
Ko se zunaj spusti temparatura pod 13 stopinj (ponoči), mi se seveda zdi "butasto" da bi imel klimo (avtomatska) prižgano oz kompresor in ko jaz ta kompresor izključim se mi začno rositi stekla, ko pa vklopim kompresor nazaj pa se odrosijo. (to je nad temparaturo 5 stopinj možno. Ampak pozimi pa nastane še večji problem saj ne morem prižgati kompresorja in se le s težavo bojujem proti temu da imam na fuul prižgan ventilato da mi vsaj vetrobransko steklo odrosi, stranska zadja stekla pa ostanje dokaj zarosena.
HVALA ZA POMOČ!!!
Andrej
Bor je napisal/-a:Probaj zamenjat mikro filter. Ponavadi je to vzrok za rošenje stekel ko ugasneš klimo.
yurchek je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Probaj zamenjat mikro filter. Ponavadi je to vzrok za rošenje stekel ko ugasneš klimo.
Men to dela pri novem avtu....Sicer pa ko veš da klime ne boš uporabljal avto dobro prezrači (odpri vsa vrata in jih pusti odprta ene pol ure) ugasni klimo in je ne uporabljaj celo zimo pa bo ok.....
no_name je napisal/-a:polly1 je napisal/-a:L.P
Imam avtomobil seat toledo L 2000, in imam majhno težavo, ki pa je zelo neprijetna.
Ko se zunaj spusti temparatura pod 13 stopinj (ponoči), mi se seveda zdi "butasto" da bi imel klimo (avtomatska) prižgano oz kompresor in ko jaz ta kompresor izključim se mi začno rositi stekla, ko pa vklopim kompresor nazaj pa se odrosijo. (to je nad temparaturo 5 stopinj možno. Ampak pozimi pa nastane še večji problem saj ne morem prižgati kompresorja in se le s težavo bojujem proti temu da imam na fuul prižgan ventilato da mi vsaj vetrobransko steklo odrosi, stranska zadja stekla pa ostanje dokaj zarosena.
HVALA ZA POMOČ!!!
Andrej
In zakaj se ti zdi butasto met prižgano klimo? Sej zato je klima, da jo uporabljaš. To, da pod 5 stopinj zunanje temperature ne dela klima pa ne verjamem, bi mogla delat. Drugače pa šipe spuci u nulo pa z unmu proti rošenju pošprici, pa bo.
yurchek je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Probaj zamenjat mikro filter. Ponavadi je to vzrok za rošenje stekel ko ugasneš klimo.
Men to dela pri novem avtu....Sicer pa ko veš da klime ne boš uporabljal avto dobro prezrači (odpri vsa vrata in jih pusti odprta ene pol ure) ugasni klimo in je ne uporabljaj celo zimo pa bo ok.....
lenivec je napisal/-a:wrong
TDI-ji novejši z avtomtsko klimo ne izklopijo kompresorja nikoli. najmajn kaj delaje 5% kernimajo več kuplonge na tak način kot stari sistemi, to palih zaradi tega da se kompresor skos maže
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 22 gostov