Shatzy je napisal/-a:Danes sem v Mariboru delal na otvoritvi novega Planet Tuš-a. Tja sem prišel s Cliom. Parkiral sem ga na parkirišču pred službenim vhodom, parkplac je bil ograjen z železno ograjo na vsake 20 metrov, vmes pa je bil zaščiten s plastičnim trakom. Tja naj ne bi parkiral nihče, vendar sem dobil navodila da naj grem na služben vhod, zato sem tam tudi parkiral - nekaj avtov je tam namreč že stalo. Zapeljal sem torej pod trakom in pustil avto tam. Ko sem čez 2 uri, okoli 10ih prišel na parkirišče, je bil clio obtolčen (glej priponke). Po nekaj časa sem poklical policijo, naredili smo zapisnik in podali pregon zoper neznane osebe, ki je poškodovala moj avto. Čez nekaj časa, ko sem našel kamero znotraj kompleksa, ki bi skozi steklo lahko posnela kaj se je dejansko zgodilo, sem ponovno poklical policijo. Prišel je nek gospod, ne spomnim se več kako se je pisal, mislim da je bilo nekaj na D, ki si je ponovno ogledal kraj nesreče in ni ugotovil nič novega. Potem se je z mislim da vodjo varnostnikov (Sintal) odpravil v nadzorno sobo pregledat posnetke. Čakal sem ga dve uri, nakar je prišel varnostnik sam ven. Vprašal sem ga kje je policist, in nato sem zgrožen zvedel da je policist odšel že po 15-ih minutah, saj ni bilo posnetkov, ker so KAMERE VKLOPILI ŠELE OB 11IH, KO SE JE ZAČELA OTVORITEV.
Ša par dejstev:
- avto je bil poškodovan s topim predmetom, predvidevam da z zvočnikom, ali železnim odrskim stebrom, ki so jih tisti dan nosili naokoli, malo verjetno je bila poškodba narejena z drugim vozilom, ker je poškodba previsoka, blatnik nedotaknjen, in nobenih sledov druge barve
- avto ima samo obvezno zavarovanje
- varnostniki mi niso povedali, da tam ne smem parkirat
In končno vprašanje seveda je, kako naj dobim denar, da popravim clia??? Naj tožim sintal, ker niso ustrezno zaščitili parkirišča? Naj tožim Tuš, ker imajo slabe varnostnike in katastrofalen videonadzor?? Al nej grem na odpad po zadnjo havbo in luč??
LP,
Ali
MapleLeaf je napisal/-a:Glede na to da pravis da ti varnostniki niso povedali da tam ne smes parkirat, je dovolj zgovorno dejstvo da je bila okoli parkirisca ograja ki je preprecevala vstop na parkirisce, parkirani avtomobili pa so bili od varnostnikov in od delavcev ki so podirali oder, ce pa si vedel kaj se bo tam dogajalo in kljub ograji tam tudi parkiral pa si zavestno vedel tudi za posledice ki bi te lahko in so te doletele, ker do 11.00 ure je bilo to se vedno gradbisce, ker naloga varnostnikov ni da bi en po en avto opozarjali da tam ne smejo parkirati, zato pa je bila tudi tam ograja.
Lp
Shatzy je napisal/-a:Men se pa zdi da bi mi mogl razložit da se tam ne sme parkirat. Jst sm delu tist dan za njih, zato sem šel notr na služben vhod. Tko da sm tut jst bil delavc.
Kok mislte da je tole škode?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov