Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Moj Saxo VTS

Napisal/-a AIRbrush Po jun 30, 2003 9:58 am

Evo vam slikice:
Slika
Slika
Slika
Beauty and the beast!!!
Slika
Prva modifikacija ki sem jo naredil:
Slika
Števčki:
Slika

Citroen Saxo VTS, letnik 2000, replica Xsare WRC.

V planu imam še:

- menjava kolektorjev,
- 6 stopenjski menjalnik z kratkim prestavnim razmerjem
- razširitev
- sound system (že kupljen, zdaj se zajebavam z napeljavo)
- školjka sedeži
- H pasovi

Komentarji zaželjeni.

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po jun 30, 2003 10:09 am

Če boš realiziral vse to kar imaš v planu, potem namesto muske raje vse nepotrebno navlako iz avta odstrani, kupi kletko, gasilni sistem, malenkost dodelaj podvozje...
Na Velenjskem rally-ju si lahko že brez problema na rampi! (kak ti zavidam!)

Uporabniški avatar
IBIZA SXI
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a IBIZA SXI Po jun 30, 2003 10:11 am

LEPO, LEPO
:shock:
kr tak naprej

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po jun 30, 2003 10:34 am

fric je napisal/-a:Če boš realiziral vse to kar imaš v planu, potem namesto muske raje vse nepotrebno navlako iz avta odstrani, kupi kletko, gasilni sistem, malenkost dodelaj podvozje...

Verjemi da se mi more samo še ta želja izpolnit da bi lahko dirkal in bom srečen. Žal je to čist preveč denarja za moje finančno stanje. Je pa blo v nedeljo na GHD Polhov gradec že neki debate o tem.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Po jun 30, 2003 10:58 am

huh.... nevem.. če hočeš dirkat.. bo drago kot svinja..vse cene pomnoži z10x.. da boš dobil žegen za dirkalnik
V8 POWER

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po jun 30, 2003 11:11 am

TechnoBoy je napisal/-a:huh.... nevem.. če hočeš dirkat.. bo drago kot svinja..vse cene pomnoži z10x.. da boš dobil žegen za dirkalnik

Sej zato pa pravim da zaenkrat zadeva ostane pri želji. Kake so pa cene pa jaz dobro vem ker sem v eni ekipi ki dirka z Saxojem.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po jun 30, 2003 11:18 am

Hudo!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Glej da me u četrtek res zapelješ! :wink:
SlikaSlika

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Po jun 30, 2003 11:20 am

res huda mala stvarca, kuk ma to kej KM?
my ride
Slika

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po jun 30, 2003 11:29 am

AIRbrush je napisal/-a:
fric je napisal/-a:Če boš realiziral vse to kar imaš v planu, potem namesto muske raje vse nepotrebno navlako iz avta odstrani, kupi kletko, gasilni sistem, malenkost dodelaj podvozje...

Verjemi da se mi more samo še ta želja izpolnit da bi lahko dirkal in bom srečen. Žal je to čist preveč denarja za moje finančno stanje. Je pa blo v nedeljo na GHD Polhov gradec že neki debate o tem.

VZTRAJAJ!!!
Premisli, koliko $$$ boš odštel za sound, za ta denar sigurno dobiš kletko, potem ti ostane še gasilni sistem (cca. 60.000 SIT) in pa podvozje (če ne greš v hudo predelavo imaš 100.000 SIT vrh glave). Pomeni, da v avto, v katerega si že tako vložil celo premoženje (tu ciljam predvsem na menjalnik), vložiš še "samo" cca. 200.000 SIT in je nared za dirko. Ko pa imaš avto enkrat pripravljen, pa stroške sezone pokriješ nekako s sponzorskim denarjem. Dosti lažje je če imaš avto pripravljen, kot pa če prideš do potencialnega donatorja in mu rečeš, da je tvoja življenska želja peljat rally! Še enkrat VZTRAJAJ!!! (nisi več daleč)

Uporabniški avatar
TYCOON
Nov uporabnik

Napisal/-a TYCOON Po jun 30, 2003 12:28 pm

Lep strojček ni kej, te vsak dan vidm zdej k se po Kamniku voziš.

i-VTEC VTi
Nov uporabnik

Napisal/-a i-VTEC VTi Po jun 30, 2003 3:08 pm

hudo zrihtan avto sam zanima me ker 6 sponjski menjalnik boš nabavu
Slika

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po jun 30, 2003 3:34 pm

Huh res lepa VTS-ka :!:
GLEDE PLANA - NAJBOLJ BO ZAZGALA RAZSIRITEV :-P ...(pa tut bols lega)...TKO DA RES TO NAREDI.
A je dodatno znizan :?:
PS - tale se je pa tut nedavno nazaj prodajal na avto.net-u, al se motim... :wink:
8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po jun 30, 2003 7:40 pm

fric je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

VZTRAJAJ!!!
Premisli, koliko $$$ boš odštel za sound, za ta denar sigurno dobiš kletko, potem ti ostane še gasilni sistem (cca. 60.000 SIT) in pa podvozje (če ne greš v hudo predelavo imaš 100.000 SIT vrh glave). Pomeni, da v avto, v katerega si že tako vložil celo premoženje (tu ciljam predvsem na menjalnik), vložiš še "samo" cca. 200.000 SIT in je nared za dirko. Ko pa imaš avto enkrat pripravljen, pa stroške sezone pokriješ nekako s sponzorskim denarjem. Dosti lažje je če imaš avto pripravljen, kot pa če prideš do potencialnega donatorja in mu rečeš, da je tvoja življenska želja peljat rally! Še enkrat VZTRAJAJ!!! (nisi več daleč)

Fric ti pa še kot zgleda nisi videla kako se avto pripravi za dirke!Samo podvozje je 400.000 SIT tekmovalno ki so bremze,predelava motorja,kletka,načrti,homologacija,....... malo več kot 200.000 SIT :D
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Poky
Nov uporabnik

Kraj: Verje - Medvode

Napisal/-a Poky Po jun 30, 2003 7:55 pm

Prvic mislm da bosh mogu velik velik dnarja vlozit da bosh avto prpravu do te mere da bosh vsaj konkurencen. Pol se pa se prash ce ga bosh upov do konca prtiskat cez meje svojih zmoznosti. Jest tega s svojim avtom pomoje ne bi delov. ze ko na robnik parkiram me kr zvija. :D :wink: Mislm to je sam moj mnene in ne zgubit vole zarad tega. Morm pa rect da je avto spica. Sm ga dons na celovski vidu.(ce je to ta) :D
Vsi za enega, eden za vse!

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jun 30, 2003 10:42 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

fric
Novinec

Napisal/-a fric To jul 01, 2003 7:13 am

clio je napisal/-a:
fric je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

VZTRAJAJ!!!

Fric ti pa še kot zgleda nisi videla kako se avto pripravi za dirke!Samo podvozje je 400.000 SIT tekmovalno ki so bremze,predelava motorja,kletka,načrti,homologacija,....... malo več kot 200.000 SIT :D

Ne bo držalo! Kje pa piše da bo za svojo prvo sezono vozil "kit car"? Grupa N je dosti cenejša. Kot prvo dvomim, da bo v svoji prvi sezoni, brez izkušenj posegal po najvišjih mestih. Treba bo predvsem kilometre nabirat. Pa do ciljnih ramp čim večkrat prihajat, pa celo ekipo uigrat. Za začetek res ne rabiš tako hudo konkurenčno pripravljenega avta. Tudi z nekonkurenčnim avtom bo slej ko prej kdo opazil talent, mu mogoče pomagal finančno in naslednjo sezono bo morda investiral v boljše podvozje, dodelavo motorja...
Če bi vsi tako razmišljali, potem bi na naših dirkah vozilo samo 5 avtov. Pa podmladka tudi ne bi bilo.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 8:33 am

maky je napisal/-a:Hudo!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Glej da me u četrtek res zapelješ! :wink:

No problemo!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 8:34 am

cresh je napisal/-a:res huda mala stvarca, kuk ma to kej KM?

To naj ostane pa skrivnost. Tud nobenemu ne dovolim haube odpirat!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 8:35 am

tdi je napisal/-a:hudo zrihtan avto sam zanima me ker 6 sponjski menjalnik boš nabavu

Menjalnik bo Peugeotov, od kerega modela pa ne vem. To ve moj mehanik, ki je za ta menjalnik pravzaprav navijat začel.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To jul 01, 2003 8:37 am

Alex je napisal/-a:Huh res lepa VTS-ka :!:
GLEDE PLANA - NAJBOLJ BO ZAZGALA RAZSIRITEV :-P ...(pa tut bols lega)...TKO DA RES TO NAREDI.
A je dodatno znizan :?:
PS - tale se je pa tut nedavno nazaj prodajal na avto.net-u, al se motim... :wink:
8)

Spredaj ga bom razširil za 1,5 cm, zadaj pa za 2 cm na vsaki strani.

Znižan je za 3,5 cm.

Prodajal se je pa tud, samo ne ta ampak tadrugi (samo dva sta namreč v sloveniji!)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost