Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
VasjaS je napisal/-a:Še moja dva centa...
Jaz sem avto kupoval johohohohohohoooo časa. V glavnem opaziš to, da če je avto kolikor toliko vredu, gre hitro naprej. Par dobrih so mi prodali pred nosom, nekaj je bilo pa tako katastrofalnih da bog pomagej (vidno nepaženi, notranjost scvrta od cigaret, ipd)
Na koncu sem pa mel malce sreče in to je to ...
V glavnem, moraš si postavit realne zahteve za realen dnar in najbolj pomembno: NE SME SE TI MUDITI ... ta pravi bo že prišel mimo
hovi je napisal/-a:Že kakšno uro brskam po forumu in nisem zasledil podobnega vprašanja in tudi ne bol primerne teme v kateri bi objavil moje vprašanje, zato si bom to temo malce izposodil
Slišal sem da je možno ko kopuješ avto z prodajalcoem sklenit neko pogodbo (ne vem če more bit overjena pri notarju) v kateri piše da je možnost vračila avtomobila v roku 8 dneh od nakupa (v kakšnem primeru pa bi naj avto lahko vrno pa ne vem)
Ve kdo kaj več o tem?
Lp Hovi
hovi je napisal/-a:No sej nihče ne pravi da sem že kupil avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov