Nasveti in napotki ter povpraševanja...

kixs
Stalni uporabnik

Popravilo vdrtih vrat!!

Napisal/-a kixs So mar 31, 2007 11:26 pm

Vceraj greva s tamalo v Cvetlicarno madia park in po povratku najdem na parkiriscu vdrta vrata. :shock: :twisted: To se je moralo zgoditi nekje okoli polnoci.

Slika

Slika

V glavnem za popizdit!! :evil: Ni pa pustil nobene telefonske ali kaj podobnega zato ga preklejem in upam, da se mu k*rac posusi!! Ce je bila pa kaksna "bjonda", pa da ji izpadejo vsi zobi!! Matr #"$%$#"% :(

Zdej vem, da je tole pametno samo ven butnit... sam nocem se vecjega sranja naredit! Lak je na enem koncu ze pocen. Pa vrata se tudi ne odpirajo/zapirajo vec dobro. Zatikajo se na kljucavnici.

Torej, avto je AX L95, ce ima kdo kaksen pameten postopek, tudi kako najlazje odstranit tapeto vrat, bi se zelo priporocal!

Hvala!
Slika

Uporabniški avatar
caco1825
Nov uporabnik

Kraj: ms

Napisal/-a caco1825 So mar 31, 2007 11:33 pm

uuuu ta je pa bila kruta!!
se najdejo ljudje k so prave svinje!
isto je bilo pr očetu ko je bil na tekmi, in lepo po končani tekmi gremo domov pa lepo vidimo kako je nek sprefukan cigan z zastavo poškrabal celo desno stran!
tko da vem kako se počutiš!

LP

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So mar 31, 2007 11:39 pm

tole bi blo zlo težko poklepat.
išči nova vrata ;)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman Ne apr 01, 2007 8:59 am

Da te mal potolažim-maš srečo v nesreči :D

zakaj,ta terminator je uspel uničit samo vrata,je pustil prag in spr.blatnik pr mir :!:

Mogoče če boš imel srečo ne boš rabu niti ličarja niti kleparja,
poglej za ax maš res dost delov in tud kompletnih avtov po smešnih cenah,
ni vrag da nebi dobu nekje ene vrate take barve.
Pol pa še sam mal volje in šraufanja pa maš nove vrate gor,

ker te stare vrate ti nebo nobedden poklofu in pošpricu za mali dnar,
če računamo vrednost vozila
te že cenejš pridejo kr komplet rablene vrate.

Telefon v roke in poglej spiske avtoodpadov,
ne vem odkod si ampak npr.avtoodpad bine ko ma sam citroene ma ziher kake vrate..

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Ne apr 01, 2007 11:35 am

Ja, verjetno bi bila rabljena vrata najboljsa izbira. Vendar nocem komplicirat, sploh pa nocem dat nekega dearja za to popravilo. Avto ze sam ni veliko vreden.

Kaj zelim je to, da ga sam popravim oz. naredim tako, da bo najboljse za najmanj denarja. Na vsakem avtu, ki sem ga do zdaj imel, je bilo potrebno kaj naredit (poklepat, pobarvat, itd.), tako da to ni problem.

Sprasujem samo, ce je kdo to ze delal, da pove svoje izkusnje (predvsem z vdrtinami).

LP
Slika

P_O_N_C_O
Nov uporabnik

Napisal/-a P_O_N_C_O Ne apr 01, 2007 11:50 am

Jaz sem mel reno 5. pa se mi je zaletela srna v sprednja leva vrata.... Pa sem samo snel tapeto ... ter jih počasi tiščal ven..:) potem pa sem še samo malenkosti otolkel z plastičnim kladivom in sem rešil problem... imel sem rečo da ni poknila barva... :D

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne apr 01, 2007 2:53 pm

kixs...prijatl ma enga "zdelanga" AX-a.vrate so še ok...pa je tut črn, pa sm se zate pozanimu in ti jih proda za 15eur

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Ne apr 01, 2007 5:52 pm

Kot sem ze prej omenil, moj namen ni bil zamenjat vrat.

Sem se kar spravil delat. Tapeta ni bila problematicna. 2 vijaka v drzalu za zapiranje vrat, ostalo je kar klasika, na plasticnih zaticih (smrekcah). Tezko je bilo priti zraven, ker je znotraj dosti zaprto. Enostavno sem pocasi potisnil ven in je kar skocilo. Potem sem se malo poravnal. Na drugi sliki se bolj vidi spodnji del, kjer enostavno nisem prisel zraven. Prevec je cviknilo plocevino.

Tole je rezultat:

Slika

Slika

Se vedno se vidi udarec. Tudi podrajsano je. Na dveh mestih se je odluscil lak - potem ko sem sel z wapom. Za enkrat sem sel kar s prosojnim lakom preko. Plocevina je itak cinkana in dokler se ne odlocim posprejat s pravo barvo bo tako kar ostalo.

Avto imam sele pol leta in bo ostal v moji lasti se vsaj eno leto do dve. Morda tudi do konca svoje starosti (od mojih avtov je samo en bil prodan naprej, ostali so koncali za dele ali pa na odpadu ;) )

Tako. To je to, za ta denar! :D

Ja, pa vrata se tudi ne zatikajo vec. Malo so se se, ko sem butnil ven. Potem sem pa kljucavnico poravnal. Tako je zdej cool.

Sam vseeno upam, da se tistemu, ki mi je to naredil, posusi k*urac ali pa izpadejo vsi zobi :twisted:

lp
Slika

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Ne apr 01, 2007 6:25 pm

rezultat je ful opazen. sam te bo vseeno motilo, tako da ti predlagam da zamenjaš vrata za unih 15€ k ti jih ponuja. to je res pocen.

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo Ne apr 01, 2007 6:43 pm

Pozdravljen
Se stinjam vrata ki so vec kot 30% poškodovana so se sam za menjat . Drugace te pride vse vec kot je vredno. (delo in material).

Lep pozdrav
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne apr 01, 2007 7:48 pm

ja pa kixs pa še to...u sredo bo kolegov AX šol na odpad, tk da povj prej če hočeš met vrate

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Po apr 02, 2007 8:37 am

Tako kot sem sam poravnal, mi je kar v redu. Sem se pac sprijaznil, da bo tam mal pomeckan pleh. Sej je samo pleh ;)

Kar se tice drugih vrat je pa tako, da morajo biti cisto ista, ker mi je vecji problem menjat kaksne druge notranje dele vrat (tapeta, el. sipe - mehanizem, pa centralno kljucavnico, potem tudi montaza samih vrat, pa napeljava za zvocnike itd.).

Poleg tega moj ni cisto crn, ampak metalik temno siv, kar pomeni obvezno barvanje.

Myster: hvala, ker si se potrudil, vendar zaenkrat bo tako ostalo. Mene ne moti. Sej je samo AX. Ce bi imel pa prejsni avto (avatar), pa ne vem kako bi bilo :twisted:

Ce se mi bo dalo, bom enkrat ko bom imel prevec casa, se enkrat sel poravnat. Sej se da, samo vceraj mi je bilo to ze cisto dovolj - dobre pol urce dela - se mi je mudilo.

LP
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov