Kot sem ze prej omenil, moj namen ni bil zamenjat vrat.
Sem se kar spravil delat. Tapeta ni bila problematicna. 2 vijaka v drzalu za zapiranje vrat, ostalo je kar klasika, na plasticnih zaticih (smrekcah). Tezko je bilo priti zraven, ker je znotraj dosti zaprto. Enostavno sem pocasi potisnil ven in je kar skocilo. Potem sem se malo poravnal. Na drugi sliki se bolj vidi spodnji del, kjer enostavno nisem prisel zraven. Prevec je cviknilo plocevino.
Tole je rezultat:
Se vedno se vidi udarec. Tudi podrajsano je. Na dveh mestih se je odluscil lak - potem ko sem sel z wapom. Za enkrat sem sel kar s prosojnim lakom preko. Plocevina je itak cinkana in dokler se ne odlocim posprejat s pravo barvo bo tako kar ostalo.
Avto imam sele pol leta in bo ostal v moji lasti se vsaj eno leto do dve. Morda tudi do konca svoje starosti (od mojih avtov je samo en bil prodan naprej, ostali so koncali za dele ali pa na odpadu

)
Tako. To je to, za ta denar!
Ja, pa vrata se tudi ne zatikajo vec. Malo so se se, ko sem butnil ven. Potem sem pa kljucavnico poravnal. Tako je zdej cool.
Sam vseeno upam, da se tistemu, ki mi je to naredil, posusi k*urac ali pa izpadejo vsi zobi
lp