Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

avtoradio Sony cdx-mp40 in priklop mp3 predvajalnika

Napisal/-a Slavc Če apr 12, 2007 12:54 pm

Pozdravljeni!

Najprej se opravičujem, če je tema že bla ... je nisem nikjer zasledil. Imam avtoradio Sony cdx-Mp40 in bi rad priklopil gor Mp3 player, namreč cd player ne dela vredi in mi skoraj vedno preskakuje. Radio ima vhod za audio vendar ga ne prepozna, če ni gor priključen cd menjalec. Zanima me, če se da kako to rešit?

lp slavko

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: avtoradio Sony<a href=http://www.mimovrste.com/sony/

Napisal/-a MacTron Če apr 12, 2007 1:04 pm

variante sta 2... za boljsi zvok in repruduciranje je lahko taksna

Slika

nabavi cinch audio red/black in na koncu audio konektor (za vklop v mp3 player)
priklopi vse to skupaj... nato pritiskaj SOURCE gumb da se na zaslonu izpise AUX

Slika

Slika

ali pa FM transmiter Mp3 ki pa je v repruduciranju malo slabsi vendar se
ni treba ubadati z kabli kje speljat... itd
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc Če apr 12, 2007 2:25 pm

Ja to vem, da je ptreben avdio kabel med preklopom za slušalke mp3 predvajalnika pa med radiom... to ni problema ...
Največji problem je kako aktivirati, da bo radio bral iz "audio in". Ena izmed možnosti, kar sem tudi sam premišljeval je, da bi dal selektor na "bus control", vendar ga je težko dobiti, pa še drag je. Ker mi pa spajkalnik in cin nista tuja :) pa sem mislil, da bi lahko sam kaj naredil oz., da obstaja kakšen načrt s katerim bi si lahko pomagal. Premišljeval sem pa tudi, če bi šlo, da bi priklopil kak cd changer, ki je v okvari (kak laser al pa kaj podobnega) in ga imel sam zato, da bi aktiviral "audio in". Samo nisem prepričan da bi to delovalo....
Kar pa se tiče FM mp3 transmiterja je pa tko, da tam spet rabiš dodatno napajanje, pa še zvok ni tako kvaliteten oz, se lahko pojavijo razni šumi pa motnje.

še slika kako zgleda radio iz zadnje strani (slikano je iz priloženih dokumentov):

Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov