bobek je napisal/-a:Monster dobr zgleda kaj pa zvok a je tud vredi?
Em zvok se nevem kak je sem vceraj okol hodo pa mi je tip reko caa 10-15k da mi potegne okol 3m cevi pa zvije!
Bom se mal okol pogledo ce je keri cenejsi!
Upam da bo ze toti tedn ruzilo!
EVO, ne trobim jaz zastonj kako avtomobili izgledajo lepše brez odbijačev! Tu je še en dokaz! Res fino bi bilo, če bi nekdo, ki gre kakšno stvar homologirat, vprašal tiste strice tam, kako se lahko legalno voziš okoli brez odbijačev.
Super zgleda tale Dtm na sredini,tud sam sm jih imu na Yugi,sam da nista bla DTM...
Glede zvoka je pa pri temu avtu bolj žalost,pač prešvoh mašina,edin če bi not ruknu kšno Lancio al pa Tipo-ta
Base tvoj nastavek oz takoimenovano frulico, hehe nemores res z nicim pridobiti taki sound, tvoj piskajoci zvok je hujsi kot remus Pa se doda ti 6KM, tolko se meni menjava kompletnega izpuha nebo prenesla :P :P :P
monster_d je napisal/-a:Base tvoj nastavek oz takoimenovano frulico, hehe nemores res z nicim pridobiti taki sound, tvoj piskajoci zvok je hujsi kot remus Pa se doda ti 6KM, tolko se meni menjava kompletnega izpuha nebo prenesla :P :P :P
Neon Freak je napisal/-a:lejga...zakon sm ti skopiral pa se kr tišiš edin k tolagko nardi je HROŠČ ! pa še to more met štango drgač NESMEŠ !
Ma, v zakonu piše kakšen mora biti odbijač, nič ne piše da ga ne smeš odstraniti. Enkrat bom poklical na LPP in jih povprašal... Čisto se še nisem predal.