Pač dobili smo se ob 2 v dravogradu .. bili smo samo trije in smo čakali še enega člana .. ko je nam končno dokipelo in smo se sami trije odpravili na iverčko ... ko smo končno dospeli smo videli da naš član gogo man že čaka... seveda nobedn ga ni poznav ne da bi mev cifro od njega smo pač sami trije ga začeli pit .. nato smo se komaj srečali nas se je nabralo smo na parkirišču nabijali muziko ( dokler da kelnarca ni prišla iz 100m oddaljenega bara in prosila da damo tišje ) nato smo pač pili in pili ter jedli sicer najbolš je blo le nakoncu in upam da vam bo bibek postregav z dobrimi slikami ....
Pozabil si pa omenit da nas je večina časa zabaval član MIHA ki pa je žal prehitro odšel FAIN JE BLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! vodica je bla topla, BIBEK hvala še enkrat za kopalke.. ČAKAMO SLIKCE :P :P :P :P :P
Hehe nebi tolko o JAJCIH, potem takem je Miha še dovžn neka (citiram: če se pa vidva vržeta nt si bom pa jaz tu jajce gr narezo ) Drgač pa ja kopala sma se, NORO
škoda da nism mogo prej prit, da bi se mal smejo Miheco; pa natakarci bi že dav pasa jst.naslednji tedn bomo pa tej ruknali kak fuzbal,pa brez poškodb al.
res superca se imeli-fantje carji ste-dva člana se tudi malo okopala-ker že dolgo nista se umila...lol-posebi pa nas član MIHA ki je poskrbel za veliko smeha
Zadnjič spremenil bibek, dne So jun 30, 2007 9:52 pm, skupaj popravljeno 4 krat.
Bibek zakon.. Res je blo zakon, skos smo se meli fajn, drugi meet je že uspel, naslednji pa bo športno usmerjen-nogomet,odbojka.. Pa upam da si bomo vzeli več časa za meet in bomo ostali skupaj do konca.. Drugače pa smeha polno, tudi pijače je ostalo (hvala Ruda) je poskrbel Tiicoo zanjo Kruh, Hvala Mitja in črničevc (AKCIJA, ZASTOJN ) in seveda ostalim za popestritev.. Can't wait next meet
kdaj ste pa utegnal moj avto slikat , sm pa ja kr šou, ko se še sploh zečel ni, ubistvo tak nism mev časa. No naslednjič mogoče ko bo kej , pa zares pridem :P
polly1 je napisal/-a:kdaj ste pa utegnal moj avto slikat , sm pa ja kr šou, ko se še sploh zečel ni, ubistvo tak nism mev časa. No naslednjič mogoče ko bo kej , pa zares pridem :P
drugač kar se pa avtonov tiče pa sami lepotci, eni od zuna,drugi pod haubo.pa Tiicoo ter Jerry hvala ker se pri "burnout" nista v moj avto zaletela.
Tiicoo v mesti sm pa mev srečo ja da nism čist za tebo pelo
bestsoundever je napisal/-a:Hehehehe LoL Jaja tam je blo tut a veš, kao zaključek dneva,... "piknika" zakon
Sicer pusto ene 10 metrov več črnih podpisov kot jerry ( pač beri 1x več končkov pod havbo ) sicer smo pa ahtali tvoj atoček tako da tudi tebi hvala ko si mi sveto za rijo od daleč pa zmagali smo z vsemi 4 žmigovci pa bibek z svojim uber prehitevanjem
Hehe Tiicoo maš več konjčkov ja sam, nisem pa vedel da jih imaš 180 pod haubo Drgač pa ja fain je blo itak hehehehehehe Bibek je tapravi ja , poleg Mihata o lol
bestsoundever je napisal/-a:Hehe Tiicoo maš več konjčkov ja sam, nisem pa vedel da jih imaš 180 pod haubo Drgač pa ja fain je blo itak hehehehehehe Bibek je tapravi ja , poleg Mihata o lol
no pa reče se tak sicer pa 45konjičkov je tut nekaj ne