Matjaz46 je napisal/-a:ja kaj pa majo pri enih napisano da samo navor povečajo al kaj je to!Ker moj ata se je nekaj meno da bi dal čipat njegov avto!
Je pa audi 2.5TDI 180KM!torej dodajo samo navor konjskih moči pa ne al kaj!
Matrix je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:Prosil bi še za kak komentar kar se tiče 1.8turbo motorjev pa čipanja :P
Čipanje pri 1.8T je zelo smiselno. Če želiš doseči še bolj optimalen rezultat (nad 200KM...) bo potrebno še menjati par malenkosti... za kar pa je RSR strokovnjak.
Vasc0 je napisal/-a:za povečanje navora sem tud slišal da se dobijo neki čii ki pridejo med motorjem in računalnikom sm mi ni jasno kak to deluje :/
če že povečaš navor bi se naj tudi ps? ane :/
Vasc0 je napisal/-a:Matrix je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:Prosil bi še za kak komentar kar se tiče 1.8turbo motorjev pa čipanja :P
Čipanje pri 1.8T je zelo smiselno. Če želiš doseči še bolj optimalen rezultat (nad 200KM...) bo potrebno še menjati par malenkosti... za kar pa je RSR strokovnjak.
recimo kaj bi bilo potrebno menjat????
Matjaz46 je napisal/-a:ja kaj pa majo pri enih napisano da samo navor povečajo al kaj je to!Ker moj ata se je nekaj meno da bi dal čipat njegov avto!
Je pa audi 2.5TDI 180KM!torej dodajo samo navor konjskih moči pa ne al kaj!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost