uni pri kolegu so meli pa vsi realne kilometre a ne? Kakor vem oba data garancijo na avtomobile ki jih prodajatatko da se zmeniš za pisno garancijo pa čaoGobavc je napisal/-a:Za Finnovo je leto nazaj veljalo, da imajo avti(no, vsaj večina) precej več km kot jih kaže števec ne glede na obrabljenost volana, prestavne ročice in pedalk. Preverjeno preko kolega, ki je delal v sosednji firmi.
Ales111 je napisal/-a:Zanima me, če je Finnova spremenila ime v 1A in kaj menite na ta avtomobil: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1916041 , sam sem šel namreč tja in ugotvil, da imajo še deset takih meganov, kateri imajo vsi prevoženoh nekje 20000km. Sklepam da so od nekega rentacarja. Kako se da ugotovit da so kilometri prevrteni?
montblanc je napisal/-a:lansko leto sem šel pri njih pogledat megana coupe, se vozil z njim, ga pogledal komplet a očitno ne dovolj, avto naj ne bi bil poškodovan ali karamboliran mi je zatrjeval prodajalec velik nategator, dal aro, servisno knjigo in rezervno kartico naj bi dostavili kasneje, in naslednji dan šel po avto. Pridem po avto, ga še enkrat pogledam in opazim, da so pozabili zadaj snet zaščitne trakove od ponovnega lakiranja. Vprašam prodajalca kako to pa je našel 1000 in eno razlago, nakar pove, da pa je bil od zadaj "malenkost" poškodovan a da so njegovi fantje stvar "zrihtali". Povem, da avta ne bom vzel, so rekli mirno dušno "prav, are pa tudi ne dobite nazaj!" Pravijo da za vsako rit palca raste in za njihovo raste prekleto velika. Avti so iz Italije, sumjivega porekla, brez papirjev, ki jih kao dostavijo kasneje in noben nima realnih km. Tace stran od njih!!! Mene je ta šola kar precej stala, žal.
dunah je napisal/-a:montblanc je napisal/-a:lansko leto sem šel pri njih pogledat megana coupe, se vozil z njim, ga pogledal komplet a očitno ne dovolj, avto naj ne bi bil poškodovan ali karamboliran mi je zatrjeval prodajalec velik nategator, dal aro, servisno knjigo in rezervno kartico naj bi dostavili kasneje, in naslednji dan šel po avto. Pridem po avto, ga še enkrat pogledam in opazim, da so pozabili zadaj snet zaščitne trakove od ponovnega lakiranja. Vprašam prodajalca kako to pa je našel 1000 in eno razlago, nakar pove, da pa je bil od zadaj "malenkost" poškodovan a da so njegovi fantje stvar "zrihtali". Povem, da avta ne bom vzel, so rekli mirno dušno "prav, are pa tudi ne dobite nazaj!" Pravijo da za vsako rit palca raste in za njihovo raste prekleto velika. Avti so iz Italije, sumjivega porekla, brez papirjev, ki jih kao dostavijo kasneje in noben nima realnih km. Tace stran od njih!!! Mene je ta šola kar precej stala, žal.
jah, ce bi usak k kupuje rablen avto gledu na to ce je biu zadn al pa spredn odbijac menjan/strihan/karkol, bi bil trg z rablenimi avti zelo slab.
poreklo avta lahko pa zelo preprosto ugotovis, cloveku ki ti avto prodaja reces da ti pokaze original racun ki mu ga je izstavilo podjetja k mu je avto prodalo, ce je to lizing hisa, bo na original racunu jasno razvidno kera lizing hisa je bla, za kok so mu avto prodal (ta cena je doskrat odvisna od celotnega paketa avtomobilov, eni kupujejo po 20 avtov naenkrat in se dobi kksn avto po ugodni ceni). tko da poreklo lah ugotovis takoj.
je pa tko, da ko te lizing hise avto od stranke uzamejo nazaj, spraznejo use iz avta in pustijo not samo navodila in kljuc, v redkem primeru se servisno knjigo ki naj bi jo vodila stranka(ki je dostikat prazna), rezerven kljuc, servisno od hise (ki more bit stemplana po pogodbi ki jo ma stranka z lizing hiso) poberejo iz avta in poslejo po posti v roku 1nga mesca(pa tut to dostkrat ne nardijo).
pa ja, sm delu z rablenimi avti kksne 3 leta, sam ni to posel zame, prevec folka je v tej sloveniji ki kupuje rablen avto pa misl a bo dobu novga.
Po forumu brska: Steinkauz in 9 gostov