Nameraval sem zapeljati levo v dovoz parkirišča hotela Krim, sem pa pred dovozom ustavil in čakal, da vozilo B odpelje iz dovoza, da bom lahko zapeljal v dovoz, saj je cesta široka komaj 3m.
Stvar je na videz jasna in enostavna, zapletlo pa se je v trenutku, ko je povzročitelj obrnil svojo zgodbo in zavračati odgovornost ... še več, začel je kriviti mene, da sem povzročil nesrečo, trdi namreč, da je on ustavil in stal na mestu, jaz pa sem se z bokom (prednja leva vrata) zaletel v njegov odbijač spredaj levo.
Dogovora ni bilo, poklical sem policijo, zapletlo pa se je, ker sem vozilo A umaknil dol z glavne ceste, ker je stalo na prometnem pasu in avtobus ni mogel mimo drugače kot po nasprotnem pasu ... ker je bila nesreča I. kategorije je treba vozilo umakniti, da ne ovira prometa.
Povzročitelj je bila 19 letna punca z očetovim avtom, z njo je bila prijateljica, ki je po besedah očeta povzročiteljice, hčerka nekega policaja in zato imajo oni veze

Veze in poznanstva pri policiji, dobra reč, ni kaj. Vse skupaj močno smrdi po grdem scenariju laganja dveh punc, ki sta se dogovorili, da bosta pričali tako, kakor da povzročiteljica ni nič kriva, prav gotovo je scenarij zakuhala njena prijateljica - hčerka policaja.
Danes zjutraj pa sem našel voznika avtobusa, saj sem se pozanimal pri agenciji za prevoz potnikov, kateri šofer je vozil progo ob tej uri, saj je bil avtobus redna proga. Pokličem šoferja in ga vprašam, če se spomni dogodka: šofer na moje veselje odgovori, da je dobro videl položaj vozila A ki je bilo na voznem pasu, tako kot priloženi skici. Šofer trčenja ni videl, saj ga takrat še ni bilo tam, lahko pa da je čakal pred semaforjem. Izjava šoferja potrjuje mojo trditev o položaju vozila.
Policija ni kaj preveč navdušena nad raziskavo in bi radi kar na hitro zaključili zadevo. Vse skupaj mi smrdi po korupciji ...
Danes zvečer sem šel na dom povzročiteljice in njenemu očetu, ki je lastnik avta, predlagal, da v primeru da prizna krivdo, ne bom ovadil njegove hčerke zaradi krive izpovedbe in povzročitve prometne nesreče. Možakar me je kar precej na hitro odpikal z besedami: "prijateljica od moje hčerke je policajeva hčerka, mi imamo veze!"

Jutri imam namen na policiji prijaviti in ovaditi povzročiteljico in njeno prijateljico, za krivo izpovedbo in zadevo preriniti tako daleč, da bo zadeva šla na sodišče, zahteval pa bom tudi, da bo primer prevzela ljubljanska enota MNZ, saj domnevam, da je blejska PP pristranska v tem primeru, mimogrede, 1x so mi že zafurali primer, ko je na parkirišču neka ženska butnila ženin avto, takrat smo tukaj na forumu skupaj iskali avto, po priloženih slikah in ga tudi našli, žal je primer zastaral.
Tokrat ne nameravam odnehati, poskušal bom zadevo spraviti čim dlje in dokazati, da punci lažeta in razkrinkati domnevne "veze"
Prosim za kakšno idejo ...