Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

2sloow
Nov uporabnik

Chip tuning ponudniki

Napisal/-a 2sloow So dec 29, 2007 7:03 pm

Živjo fantje (loh tut punce),
V kratkem bi rad dal čipat svojga golfa V (105k) pa me sam zanima kerga ponudnika mi priporočate, sej drgač sm jih že kar neki obisku pa mam filing da mi govorijo sm tist k vejo da bi rat slišu, vse skupi en kur... :cry:
Sej na forumih pa tut sam RSR omenjate, sam mislm da oni to zanajo dobr izkoristt kot reklamo, k pa kje prides ti pa pove ceno za usrat :x
Pa res ni drugih ponudnikov tok dobrih, al pa se bl ? :cry: :cry:

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin So dec 29, 2007 7:19 pm

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So dec 29, 2007 7:26 pm

rsr
1.9 TDI 105 77 250
140 103 285(300) 542,50

pa na eno 542 € maš mislm da 30% popusta, če prideš ke še z nekom

lahk daš not pa eno škatlco črno k ne veš, če sploh kej vpliva na moč, pa tudi za posledice na motorju ne veš
podpis

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba So dec 29, 2007 7:28 pm

zakaj sploh čipaš če pa nimaš dnarja. za VAG grupo se itak ve h komu greš čipat, lahk ga pa na balkan greš čipat za 10€ če ti je vseeno za kvaliteto :twisted:
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So dec 29, 2007 7:31 pm

samo RSR :!:

kvaliteta ima svojo ceno :!:

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 So dec 29, 2007 7:40 pm

adis je napisal/-a:samo RSR :!:

Lepo vas prosim, to so oderuške cifre, glede na to da imajo program s katerim ti spremenijo nastavitve in so ga že prodali ne vem kolkim, je preveč zasoljeno.

Da se pa tržit, ja.

lp

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So dec 29, 2007 7:40 pm

adis je napisal/-a:samo RSR :!:

...tako je in že 1000x povedano....prežvečena tema....

2sloow
Nov uporabnik

Napisal/-a 2sloow So dec 29, 2007 7:43 pm

Ja js se bl AVTO ELEKTRONIKI nagibam k RSR-u. K sm bil tam mi je dost bl podrobn razložu kaj pa kako, pa kva gre lah u maloro če bi hotu pretiravat. Sam mi je priporoču tam MAX na 135konjev navor bi pa lah tut čez 310Nm potegnu. Je reku da stranke pr njih bl navor zanima. Sam se mi mal čudn zdi de bi lahk navor pa konje ločeno optimiru. K pr RSR-u je pa sam rek-u/la tkole je (140k in 300Nm) pa če hočeš al pa ne. Pa še za valerje bi mi zaračunali 120eur , kar se mi zdi hudo dost. Bl se mi zdi logočn de bi ti valerje dal bl pocen pa bi si človk mislu: lej sej mi hoče pokazat da je dejansko bolš s čipom, --če ma razumete kaj mislm s tem povedat. Tak de me zanima če ma že ker iskušne tut z AVTO ELEKTRONIKO pa kaka je bla kej razlika?
Tenks fantje

PS sej drgač nimam nč čez RSR sam cena majo navite za več k sam 30% :lol: :lol: :lol:

2sloow
Nov uporabnik

Napisal/-a 2sloow So dec 29, 2007 7:49 pm

Čak mal red_mamba, js mam svoj dnar rat sm preveč prešvicu da bme kar tak na IZI obiral, vsako stvar je treba dobr premislt predn se kam spustiš. se mi zdi PO MOJE da je avto elektronika al pa se kasn se najde k glih tak dobr nardi pa cenej :evil: :evil:

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So dec 29, 2007 8:53 pm

Za vozila FIAT koncerna definitivno Senica Motorsport...

lpF

2sloow
Nov uporabnik

Napisal/-a 2sloow So dec 29, 2007 9:11 pm

Ja sam golfa V mi tam pol ne bo zrihtu. Sej ni panike glede dnarja, optimiru bi ga sam osebno lahk tut pri RSR-u, vse kar me mot pr njih je sam visoka cena. Glede storitve pa mislm da ne bi smela bt nc bolš kot pri katerem drugem ponudniku, k pa mrde ponuja prav tako kakovost pa ni tako prznan. Kokr sm prej prebiru na tem pa tut drugih forumih folk kar dost zaupa RSRu ,,,sej mrde pa le ni tak slab :roll: :roll: . Sam sm pa tut zasledu da pri avto elektroniki ponujajo večji naskok navora kot pri RSRu pan za nižjo ceno. ----sam osebno namreč mislm da navor VEČ ŠTEJE kot pa konji, iz ovinka mora avto dobesedn SKOČT :twisted: :twisted:------
Pa še nekej me zanima. Se splača po čipanju menat tut kak filtr :?: :?: (pr dizlu namreč)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So dec 29, 2007 11:04 pm

2sloow je napisal/-a:Se splača po čipanju menat tut kak filtr :?: :?: (pr dizlu namreč)

OBVEZNO ZRAČNI FILTER :!:

ker ima motor naenkrat več moči zato potrebuje VEČ zraka ( to dobiš pri RSR-u...)

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Ne dec 30, 2007 8:40 am

no za 1.8T motor so pri RSR razvil svoj program, ga niso kupli in ga sam naprej prodajajo. Prav tako so odprli razvojni center kjer trenutno po podatkih na njihovi strani razvijajo programe za EVO-te. Torej so maherji in vejo kaj delajo. Poleg tega kot so ti že rekli, če prideta vsaj 2 imasta oba 30% skonto na ceno.
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak Ne dec 30, 2007 9:34 am

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=1466913

Kaj pa to, a je že kdo poskusil to montirat v svoj avto in kakšne so izkušnje?

Uporabniški avatar
KAALman
Novinec

Kraj: Preqmurje Republiq

Napisal/-a KAALman Ne dec 30, 2007 10:02 am

http://www.vizual.si/index.php

priporočam

čeprav, če si s centralne SLO, se verjetno neboš hotel sem vozit...
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall.
Torque is how far the wall moves after you hit it."

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne dec 30, 2007 1:02 pm

RSR je drag??

Daj mi naj nekdo razloži razliko med 542€ (RSR) in pa 649€ (Chiptuning). :roll:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

2sloow
Nov uporabnik

Napisal/-a 2sloow Ne dec 30, 2007 5:26 pm

ej lumpy_ men je pr chiptuningu oblubu MAL cenej k pr RSRu zravn mi je pa se za valerje dal. Zdej kok cenej pa ne smem OKOL GOVORT kao konkuranca, pa sej se ze pol tut ti ponudniki med sabo mal na skrivaj jebejo. pa stranke kradejo. :lol: :lol:
zdej za volkswagna bi se splačal RSRu pelat, sej jes to dobr vem in najbrs tut bom, sam moram pol se enga ŠUPKA dobit da bi sou cipat de pol dobim 30%. tle okol mane so pa sam tak k za chiptuning se slisal niso al pa gonjo polote 1.0 al pa astre 90letnik pa LOR zadi mal vdarjen :shock: pa je tuning.
sam ne vem zdej al bi mi pr RSRu lahk ustimu tam 135konjev pa 310-320Nm, al sam tak k majo na spletni strani napisan (js bl prisegam na navor :twisted: )
Pa se neki bi Vas vse vprasu, če ker ve. mam frenda k ma Golfa IV 105konskega pa čipanga na 130, sam k se pele mu ful neki PISKA ampk to ni BLOW OFF ventil k to piska k se sam pele k gas spusti pa nc, pa Vas sprasujem, kwa bi to lah blo????? :? :?
sej mrde je sam turbina ze mal hin sam vseen.
aja pa ce ker ve kok bi me pr RSRu kostal: CHIPTUNING, VALERJI, PA SPORTN ZRAČN FILTR
:?: :?: :?: :?: ---PA SE POL ŠE KEJ DRUZGA SPLAČA GOR OBEST???

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Ne dec 30, 2007 5:35 pm

Nekateri bi se morali malo ohladiti, ko pišete take stvari.
Sedajla je zima, imate vse možnosti.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne dec 30, 2007 6:01 pm

2sloow je napisal/-a:... sam moram pol se enga ŠUPKA dobit da bi sou cipat de pol dobim 30%. tle okol mane so pa sam tak k za chiptuning se slisal niso al pa gonjo polote 1.0 al pa astre 90letnik pa LOR zadi mal vdarjen :shock: pa je tuning....

Na tak način ga boš težko dobil :roll:

2sloow je napisal/-a:aja pa ce ker ve kok bi me pr RSRu kostal: CHIPTUNING, VALERJI, PA SPORTN ZRAČN FILTR

Pokliči in vprašaj.
Sicer pa pri Rsr imajo izkušnje in zadevo naredijo kvalitetno :!:

lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne dec 30, 2007 6:04 pm

za 600€ dobiš že kaj bolj pametnega kot pa teh fsranih 25 konjev,me samo zanima kje boš to lahko še sploh izkorišča,itak so radari že za vsakim vogaloml . Na tvojem mestu bil dal teh 600€ na stran,pa si kaj bolj pametnega kupo
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov