viola je napisal/-a:danes se mi je zgodila ena čudna zadeva. peljal sem se normalno po predpisih skozi mesto in opazil policijski avto kako se obrača in gre za menoj . s sireno za mojim hrbtom me ustavijo in kaznijo za neprivezanost z varnostnim pasom. kaj takega še nisem videl. edino na ameriških filmih se to dogaja. policijska akcija je bila res spektakularna in to vse zaradi varnostnega pasu.
PureTNT je napisal/-a:.... Še ena stvar, ki bi bila zagotovo v prid statistikam, bi bil povečan nadzor nad ter sankcioniranje neprivezovanja (kot sem omenil že drugje, je v povprečju kar polovica smrtnih žrtev neprivezanih). ...
viola je napisal/-a:danes se mi je zgodila ena čudna zadeva. peljal sem se normalno po predpisih skozi mesto in opazil policijski avto kako se obrača in gre za menoj . s sireno za mojim hrbtom me ustavijo.......
sašo5 je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Ti sm glej, da ne boš mel v tvojem mestu nesrečo pri 30kmh, ker ne boš mel več lepga frisa
...to name leti???
viola je napisal/-a:danes se mi je zgodila ena čudna zadeva. peljal sem se normalno po predpisih skozi mesto in opazil policijski avto kako se obrača in gre za menoj . s sireno za mojim hrbtom me ustavijo in kaznijo za neprivezanost z varnostnim pasom. kaj takega še nisem videl. edino na ameriških filmih se to dogaja. policijska akcija je bila res spektakularna in to vse zaradi varnostnega pasu.
FBR je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Ti sm glej, da ne boš mel v tvojem mestu nesrečo pri 30kmh, ker ne boš mel več lepga frisa
...to name leti???
Ne. Letelo je na osebo, ki se vozi nepripet.
S tem sem hotel pa samo to povedat, da tudi trk s 30kmh ni tolko nedolžen, kot se sliši. Sploh če imaš airbag.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost