denyto je napisal/-a:Me zanima kako boste zadovoljni z Triglavom , ko boste doživeli prometno nesrečo, avto po možnosti zabili v totalko in poškodovali sebe. Triglav vam bo ponudil minimalno odskodnino za avto, za ogled cenilca jih boste morali prosit, obravanavali vas ne bodo tako kot takrat ko ste sklenli zavarovanje.
Pa poglejte si malo kakšne stvari imate zavarovane pri Zm in kakšne pri Triglavu v kombinacijah.Edina prednost, ki jjo ima Triglav, je kombinacija za stekla in žaromete, kjer imate neomejeno škodnih primerov, pri zm pa samo 3.
Tako da mene odkar sem imel škodni primer ne vidijo več na Triglavu.
denyto je napisal/-a:Me zanima kako boste zadovoljni z Triglavom , ko boste doživeli prometno nesrečo, avto po možnosti zabili v totalko in poškodovali sebe. Triglav vam bo ponudil minimalno odskodnino za avto, za ogled cenilca jih boste morali prosit, obravanavali vas ne bodo tako kot takrat ko ste sklenli zavarovanje.
Pa poglejte si malo kakšne stvari imate zavarovane pri Zm in kakšne pri Triglavu v kombinacijah.Edina prednost, ki jjo ima Triglav, je kombinacija za stekla in žaromete, kjer imate neomejeno škodnih primerov, pri zm pa samo 3.
Tako da mene odkar sem imel škodni primer ne vidijo več na Triglavu.
rhino je napisal/-a:GUFY je napisal/-a:Jaz osebno imam avto obvezno zavarovan pri Generali (lansko leto so zastonj dajali ABC kartice) kasko zavarovanje pa pri Zav.MB.
Verjetno so si jih med seboj agenti kar razdelili pa svojim znancem itd...Ker jaz nisem dobil nobene ABC kartice![]()
lisko je napisal/-a:MAh ne vem no kaj bi reku..... sam imam oba avta pi zavarovalnici triglav in do sedaj še nobenih problemov. Sam sem imel letos nesrečo v kateri nisem bil povzročitelj....povzročitelj ima zavarovan avtomobil pri isti zavarovalnici. Izpolnila sma evro obrazec,šel k cenilcu ocenil škodo in me napotil h kleparju. Pri kleparju je bila ugotovljena še naknadna škoda (posoda za vitrex,panhardov drog...), prišel cenilec h kleparju in spet nobenih blemov....na zapisniku niti limita ni bilo napisanega. Torej teoretično bi lahko cena popravila presegla ceno vozila pa ne bi bilo problemov....
Sodelavec pa je kmalu za mano imel nesrečo....on je pri ZM povzročitelj pa pri triglavu.....pojavli so se problemi.... kot prvo so mu ocenli avto totalko in ponudli smešno nizki znesek poleg tega je cenilec na blef napisal limit popravila..... ko pa jim je zagrozil z odvetnikom pa se je zadeva obrnila.......
iz teh primerov bi lahk sklepal da če sta oba pri isti zavarovalnici ni težav....če pa sta povzročitelj in oškodovanec iz različnih zavarovalnic, pa nastopijo težave....
Je pa res da mi za šipo kr naprej tečnarijo s popravilom....ne pa z menjavo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost