c.o.b. je napisal/-a:pr men bo aprila 2 leti odkar mam izpit in mam na izpitu tut označen eno šifro da sm mladi voznik. izpit mi poteče januarja 2009 ko mam 21. rojstni dan, tko da za policaje sm do takrat voznik začetnik. a za zavarovalnico si pa pol neglede na starost 3 leta mladi voznik, torej pri men 21 let ne igra vloge ampak mi to "poteče" šele aprila 2009, kar se zavarovalnice tiče?
vugy je napisal/-a:Ja se vozim ga lahko, samo kaj pa veš kaj se zgodi na cesti....kaj pa veš, lahko da je minuta nepozornosti pa se zaletim recimo v tovornjaka polnega tovora,......![]()
jaz nimam toliko denarja da bi pol plačo 25% škode ali celo 30% se meni zdi da potem moraš plačat + popravilo mojega vozila..........sej nesreča se lahko zgodi tudi najbolj izkušenim in pozornim voznikom.......
Sportivo je napisal/-a:vugy je napisal/-a:Ja se vozim ga lahko, samo kaj pa veš kaj se zgodi na cesti....kaj pa veš, lahko da je minuta nepozornosti pa se zaletim recimo v tovornjaka polnega tovora,......![]()
jaz nimam toliko denarja da bi pol plačo 25% škode ali celo 30% se meni zdi da potem moraš plačat + popravilo mojega vozila..........sej nesreča se lahko zgodi tudi najbolj izkušenim in pozornim voznikom.......
Če si taki optimist pol je boljše da sploh ne voziš, ker lahko se ubiješ, nikoli ne veš. Jaz sem se kr precej prevozu brez tega zavarovanja, nekaj skrbi že maš ampak če voziš kolkor tolkor po predpisih in si pozoren na cesto, se ti nima skoraj kaj zgodit (vsaj tak da si ti kriv, da bi bil kdo drugi, tisto je pa že druga zgodba).
Bezi je napisal/-a:to še pa nism slišu da nebi smel vozit kombija, če si mladi voznik
Mislo je kombija ki ni zavarovan za mladega voznika. Lahko voziš ampak če se zabiješ pač plačaš 25% škode. V Bugati Vejrona totalko pa lahk vsaj js cel živleje delam za 25% njegove vrednosti...
Drocky je napisal/-a:od kdaj je pa +25? še dobro da sem zdej zadnje leto mladi za policaje in zavarovalnico in nebo več treba doplačat zavarovanja več.
Aja pa nisem vedo da je zavarovanje za kombija dražje. Kaj mate tak velko nosilnost na kombiju??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost