Voith je napisal/-a:mater so zakompliciral tole.
lahk bi dal se, da ce je babici ime micka, si zacetnik 2 leti 6 mesecev 4 dni 9ur 19minut in 56 sekund.
kako nej bi povprecn voznik vedu vse te fore tega zakona.. se ce si doktor prometa ti kej uide pomoje.
kdor pr ns te zakone ureja bi mogu it za 30 let na goli otok kamne iz enga kupa na drug kup nost pa pol spet nazaj. pa umes bi mu dal semafor z utripajoco zeleno.
Fireblade je napisal/-a:Če si naredil vozniški izpit po 1.8.2005, si 3 leta mladi voznik v očeh policije in zavarovalnice. Če si izpit delal po 21 letu ali z 21-leti, si voznik začetnik v očeh policije 2 leti, v očeh zavarovalnice pa 3 leta.
...zlasti me zanima če sem glede alkohola smatran kot voznik začetnik tudi po drugem letu ispita vključno do 3 leta ali kako.
še moram vedno napihat 0,0 ali si že lahko privoščim kako pivo oz. lahko napiham 0,5 ali 0.25 po novi enoti.
smuky je napisal/-a:Zadeva je zelo,zelo simpl....
- če narediš izpit pri 18-tih letih pol si za policijo in za zavarovalnico voznik začetnik 3 leta
- če narediš izpit pri 18+ pol si pa začetnik za policijo 2 leti in za zavarovalnico pa 3 leta
_BlisteR_ je napisal/-a:ne me basat. kok je pa to kej zihr. Jest ne vem komu verjet. Jest še policaju ne verjamem ker še oni ne vejo točn.Sm jih šou osebno uprašat okol tega začetnika in so rekl da nimajo pojma da si nej na netu najdem.. Ja hvala kurcu!!! Kreteni!
Jest tko vem kokr je povedu Rain:
mladi voznik si 2 leti oziroma najmanj do 21 leta starosti (torej si slabe 3 leta ce si naredil izpit z 18 letom - status mladega voznika ti potece na 21. rojstni dan)
- ce si ga delal pri 20ih, si mladi voznik do 22ga leta - torej dve leti)
za zavarovalnico si pa 3 leta.
Če je pa zdej kaka sprememba pršla pa ne vem. Zdej bi jest rad kle tut zvedu točno kako je ker moram na žalost it zdej ponovno delat izpitin me res zanima, hvala.
gosser je napisal/-a:lp!
kot nov član na tem forumu vas bom vprašal:
ko sem tole danes bral, sem se čisto zmedel in še zdaj ne vem točno, ali sem ali nisem mladi voznik!
torej: rojstni datum 24.4.1988, izpit sem naredil 5.6. 2006, seveda sprašujem za B kategorijo!
povejte mi prosim, sem voznik začetnik ali ne, ker ko greš kam s frendi pa ti težijo spij nekaj, pa spiješ vsaj eno pivo brez skrbi, da te pol policaj ne f*** u glavo! lahko torej spijem vsaj eno pivo brez da bi jo odnesel s kaznijo?
zelo bi bil hvaležen za hiter odgovor!
chevy je napisal/-a:...zlasti me zanima če sem glede alkohola smatran kot voznik začetnik tudi po drugem letu ispita vključno do 3 leta ali kako.
še moram vedno napihat 0,0 ali si že lahko privoščim kako pivo oz. lahko napiham 0,5 ali 0.25 po novi enoti.
Js si na tvojem mestu rajši nebi nič privoščil glede alkohola tudi če bi bil star 40 let.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov