Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH So sep 27, 2008 7:26 am

Naštej jih z natančno lokacijo zapor, sledi odgovor.

Na splošno je kar nekaj "obvozov", koliko so "ugodni" (čas, km, stanje ... ) pa je odvisno predvsem od lokacije.

Če govorimo o "stari cesti" LJ - Obala nasplošno je meni osebno, posebno na določenih odsekih (Kalce - Planina - Postojna, Razdrto - Senožeče - Divača - Kozina - do začetka Črno-kalskega klanca, ... ) veliko lepše potovanje kot po AC.

LP

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 So sep 27, 2008 9:27 am

ta teden je bilo vse kar tekoče...najhuje je bilo dva tedna nazaj...iz Postojne v Lj sem prišel nemoteno, le nekaj minut sem čakal na Uncu...potem pa nič. A sem pri vožnji spremljal kolone v smeri proti morju, na Uncu kak kilometer, nato pa pri Logatcu približno do vrrhniškega klanca. Zato sem se za nazaj odločil zapustit AC na Vrhniki...skozi mesto lepo, potem pa že na Klancu kolona, kjer sem stal oz. šel po polžje do odcepa za Zaplano ->razlog: menjavanje odbojnih ograj. OK...čakanje me ni toliko motilo, motilo me je dejstvo, da je bila Primorska kar naenkrat povezana z LJ z enim pasom na AC (kjer so bile ponavadi minimalno po 1-2 km kolone) in enim izmeničnim pasom na stari cesti...vprašal sem se kako v takem primeru vozi rešilec, sploh zaradi dejstva, ker je po AC v smeri proti Postojni kolona nastajala v treh pasovih, ker je pred Logatcem od Vrhnike cel čas za kamjone na voljo počasni pas...Ta teden sem bil 2x v LJ in nisem nikjer čakal na AC, 1x sem šel po stari cesti in zastojev na njen ni bilo več...
[povezava odstranjena]

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new So sep 27, 2008 9:28 am

hladni je napisal/-a:No naprimer : Na avtocesti Ljubljana - Koper pred priključkom Unec v smeri Kopra je gost promet z zastoji.
kakšna je pa kaj ta stara cesta?

Čez čas se tudi tam nabere gužva tako da si na istem kot na AC, včasih še celo dlje traja!
TIGR
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov