Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Kit za pnevmatike?

Napisal/-a fare Ne okt 05, 2008 12:03 am

Zanima me kako kaj to funkcionira v praksi ob predreti zračnici in kolike so kaj cene za ta komplet?
lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne okt 05, 2008 12:15 am

verjetno mislis o tistem kitu,ki ga kupis k je v piksni pena s katero nafilas gumo da lahko nadaljujes voznjo?
ce ja je tko.to ce nimas serisko v avtu moras homologirat,kar pa nevem ce je mozno.pa ko enkrat nafilas gumo,potem te gume ne mores vec zaflikat z inekcijo pri vulkanizerju ampak je guma samo za v smeti,men se to zdi slaba stran tega kita.je pa res da je majhen in prirocen,ampak sj ma vsak avto rezervno zracnico...
Ni vse res kar napišem

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Ne okt 05, 2008 12:19 am

Uporabniški avatar
mbseat
Novinec

Kraj: Gonjače/Goriška brda

Napisal/-a mbseat Sr okt 08, 2008 8:43 pm

Danes sem imel priložnost spoznat kako je ko v vozilu nimaš tite taprave rezervne gume ampak samo kompresor pa tisto peno al karkoli že je v steklenički poleg kompresorčka.
Na službenem kombiju(Renault Trafic) mi je spuščala prednja desna guma.Probal se napolnit tisto zadevščino iz stekleničke v gumo ma ni pomagalo saj je bila luknja ki joje povzročil vijak ali žebelj prevelika in je ta rekočina začela iztekat skozi luknjo.
Moje mnenje je tako daje ni čez klasično rezervno gumo ali vsaj z zasilnim kolesom,če ima kdo drugačne izkušnje naj me popravi.
LP Mitja
www.seat-team.si When emotions come together

bsheep
Novinec

Napisal/-a bsheep Sr okt 08, 2008 9:49 pm

Jest bi klele tut neki prašu da nm nove teme odperu...

Kot vidm je tale kit ena krš stvar.Ker jaz mam tako vrjanto tm k mam rezervno gumo bom jaz dal vufer ter ojačevalce tko da bom brez rezervne gume namest gume bi mel kit , sam kot vidm tale kit ni fajn.Kaj kj priporočate namest rezervne gume???

Hvala
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Sr okt 08, 2008 10:32 pm

bsheep je napisal/-a:Jest bi klele tut neki prašu da nm nove teme odperu...

Kot vidm je tale kit ena krš stvar.Ker jaz mam tako vrjanto tm k mam rezervno gumo bom jaz dal vufer ter ojačevalce tko da bom brez rezervne gume namest gume bi mel kit , sam kot vidm tale kit ni fajn.Kaj kj priporočate namest rezervne gume???

Hvala

Hja, če maš rajši vufr kot pa rezervno gumo...bi ti priporočal da si omisliš tiste gume ki imajo tisto pol "polnilo", torej, če ti spušča, se lhku vseenu voziš (seveda ne 200 na uro :P )...so pa verjetno kej dražje...

Uporabniški avatar
mbseat
Novinec

Kraj: Gonjače/Goriška brda

Napisal/-a mbseat Sr okt 08, 2008 10:33 pm

ja jaz ti definitivno svetujem da samo tega kita ne menjat za rezervno gumo ker ko ostaneš kje na cesti brez nič kot samo s tisto flašo speno in kompresorčkom ni nič prijetno verjemi.
LP Mitja
www.seat-team.si When emotions come together

bsheep
Novinec

Napisal/-a bsheep Če okt 09, 2008 10:00 am

Pa če greš kupt ta KIT ga maš namest rezerve gume . če te policaj ustav mu pokažeš ta KIT in to je to??? Cena je tm nek 15 evrov ?
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov