Ko sem se ravno vračal iz dela domov prispem na križišče v Trzinu,kjer se zavije v smeri Mengša in Kranja.Seveda dva pasova za levo smer.Že pred tem se nek bel Subaru Legacy ne more odločiti na kater pas se naj postavi in nekaj cinca sem ter tja in se končno postavi na desnega .Jaz se postavim na levega.Nato se prižge zelena luč in naša vrsta štarta lepo normalno čez križišče,kjer se dva pasova strita v enega in jasno desni hočejo na levi pas.Jaz lepo vozim po PREDNOSTNEM PASU !!!! in meni nič tebi nič se mi nalepem hoče vsiliti neka smrklja s tem Subarujem,jasno brez žmigavca brez zaviranja,kar lepo po domače je začela rinit na moj pas in me je na koncu dobesedno izrinila iz pasu na nasprotni pas(še sreča da ni bilo tam nikogar drugače nevem kaj bi bilo) 100% sem,da bi podrgnila moj avto,če se ji nebi umaknil.Jasno da mi je narasel pritisk in jebal sem ji mater sredi ceste,kar je tudi slišala in ne boste verjeli kaj je bilo potem:smrklja mi je začela sikat nazaj in nekaj motovilit z svojimi rokami.Moram rečt,da sem bil zelo presenečen in porodila se mi je ideja da vam jo tukaj predstavim.Po pravici povedano me je imelo,da bi jo ustavil nekje in jo pošlatal po njenem gobčku iz eno zidarsko pa me prav malo briga če je ženska.Ne rečem,da se kera zmoti, ampak to se prav vidi kdo se zmoti in kdo sili namerno.Skratka pazite se belega Subaruja Legacy z LJ reg. ki je razvidna s slike,baba je psiho.Bogi njen dec,če ga ma