lancia hf je napisal/-a:Lahko ti povem primer iz bivše firme, ko je šef kupil "original zapakirano" olje Valvoline od nekega "uvoznika" cel sod za skoraj polovično ceno. Požru ga je pa skoraj toliko kot nafte ( gre za delovni stroj)
SAVINJCAN je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst pa kopujem prek bolhe zase olje oz ma zj ze zmeraj istega k pr nem uzemam pa po 50000 km nobenih tezav ni.prav tako punci kupujem olje pa sestri pa kolegom,pa se nobenih tezav ni blo do zj...
ima ta tudi elf-a?
chevy je napisal/-a:Kaj ta olja od ELF so vsa od fizične osebeKer nič ne piše kdo prodaja
Sportivo je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Kaj ta olja od ELF so vsa od fizične osebeKer nič ne piše kdo prodaja
Kaj to misliš ta link?
http://www.mimovrste.com/katalog/1363/m ... torna-olja
Potem ti bo to odgovor:
http://www.mimovrste.com/info/108/o-podjetju
SAVINJCAN je napisal/-a:Ima kdo izkušnje, da je kupil veliko cenejše motorno olje od fizične osebe kot pa je v trgovini? Za moj primer olja, ki ga potrebujem je to enkrat cenejše.
Namreč sem v dvomu, da je v original pakirani embalaži zapakirano kakšno nekvalitetno olje, "škartno olje", ....
Prosim za vaše izkušnje
TrijoAdijo je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Ima kdo izkušnje, da je kupil veliko cenejše motorno olje od fizične osebe kot pa je v trgovini? Za moj primer olja, ki ga potrebujem je to enkrat cenejše.
Namreč sem v dvomu, da je v original pakirani embalaži zapakirano kakšno nekvalitetno olje, "škartno olje", ....
Prosim za vaše izkušnje
Hm..no..če je original embalaža, potem nekak nimaš bit kaj v skrbeh....Razen če ima frajer doma en kup originalne embalaže in en kup originalnih pokrovčkov.
LP!
SAVINJCAN je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Ima kdo izkušnje, da je kupil veliko cenejše motorno olje od fizične osebe kot pa je v trgovini? Za moj primer olja, ki ga potrebujem je to enkrat cenejše.
Prosim za vaše izkušnje
Hm..no..če je original embalaža, potem nekak nimaš bit kaj v skrbeh....Razen če ima frajer doma en kup originalne embalaže in en kup originalnih pokrovčkov.
LP!
hm, to pa sploh nima veze :P ni potrebno, da ima to doma :P uf, kakšne "packarije" se že danes počnejo tudi po podjetjih. za primer, olje je lahko tudi že v podjetju "škartno" pa ga nekdo odkupi za "male pare"
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov