abcabc je napisal/-a:Živjo
Imam težavo z centralnim zaklepanjem na desni strani (sovoznikova in zadnja vrata) mi ne zaklene. Na moji strani-levi mi zaklene. Ali je morda imel, kdo težavo s tem in kaj bi lahko bilo narobe.
lp
abcabc je napisal/-a:Ne je KOrejc Hyundai Accent l.99
lumpii je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Ne je KOrejc Hyundai Accent l.99
Če boš peljal na hjundaj servis se ti ne splača, ker te bo popraviu draži pršu kot je vredn avto.....
Pomoje je najbolje da pustiš tko kot je, razen če je res kaka minimalna zadeva, ki jo lahko sam porihtaš ali kdo od tvojih kolegov..... ( pomoje so motorčki šli...)
abcabc je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Ne je KOrejc Hyundai Accent l.99
Če boš peljal na hjundaj servis se ti ne splača, ker te bo popraviu draži pršu kot je vredn avto.....
Pomoje je najbolje da pustiš tko kot je, razen če je res kaka minimalna zadeva, ki jo lahko sam porihtaš ali kdo od tvojih kolegov..... ( pomoje so motorčki šli...)
Ali ni za CZ samo en motorček le ta se ponavadi nahaja v kufru za pritljago.
Jaz sem vprašal za cz in ne za pomik stekel tam pa so motorčki.
michelin je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Ne je KOrejc Hyundai Accent l.99
Ali ni za CZ samo en motorček le ta se ponavadi nahaja v kufru za pritljago.
Jaz sem vprašal za cz in ne za pomik stekel tam pa so motorčki.
sonček:vsake vrata imajo svoj motorček,to bi lahko že vedel in
od kar si na A.com
lancia hf je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Pozabil omenit, da se tiste kljukice vseeno gori in doli premikajo, ampak premalo gre dol.
Mam jaz tudi tako težavo, samo pač pritisnem tipko na ključu 5x in kljukca pride do konca dol
esem je napisal/-a:Kako je pa Honda postala Accent? Sem kaj spregledal ali ne govoriš o svojem avtu?
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov