mevden je napisal/-a:banda. ...
UDO1 je napisal/-a:http://www.zurnal24.si/Bencin-jutri-gor/novice/gospodarstvo/87703
Dolar se je kar podražil od prejšnih 14 dni... cca 10%. PA tudi nafta je šla mal gor, če bo še država požrešna gre ziher spet gor
nafta je šla dol (dolar več ne igra neke posebne vloge....)
http://www.oil-price.net/ (38 je tako kot pred novim letom)
esem je napisal/-a:8,47 % nafta + 10 % dolar gor - še dobro smo jo odnesli.
kolesar je napisal/-a:nafta je cenejša kot pred 14 dnevi
samo trošarine je dvignla vlada..
ne vem če je to pravi ukrep, zagotovo je pa nepopularn..
Cash je napisal/-a:Prepisano od enega uporabnika iz enega drugega foruma, ki pravi:
citriam "Opa. Gledam zdaj Svet in pravijo, da se kurilec ne more več dražit, ker so trošarine dosegle max mejo. Ve kdo kolikšna je ta meja in če obstaja max meja tudi za bencin?"![]()
![]()
sašo5 je napisal/-a:esem je napisal/-a:8,47 % nafta + 10 % dolar gor - še dobro smo jo odnesli.
pa kje si to našel? eno dopoldne v štirinajstih dnevih je zrasla na 48, drugače je cel čas okoli 40, sedaj je 38....
Cena 95-oktanskega bencina se je na mediteranski borzi v dolarjih v petek povzpela 8,47 odstotka nad nivo pred prejšnjo določitvijo cene naftnih derivatov.
gogocak je napisal/-a:Za podražitev je kriva samo država in nobeden drug-kdaj boste spregledali. kako lahko hrvaška spust ceno-Avstrija??? naši pa dvignejo za 10% ko je recesija. Pa tega ne vidiš v nobeni držav na svetu. Nategujejo nas kot norci in mi smo srečni... Hvala vsem kateri so mi nakopali tto sranje.
Lp
sašo5 je napisal/-a:gogocak je napisal/-a:Za podražitev je kriva samo država in nobeden drug-kdaj boste spregledali. kako lahko hrvaška spust ceno-Avstrija??? naši pa dvignejo za 10% ko je recesija. Pa tega ne vidiš v nobeni držav na svetu. Nategujejo nas kot norci in mi smo srečni... Hvala vsem kateri so mi nakopali tto sranje.
Lp
tudi jaz se zahvaljujem vsem volilcem rdečkarjev, ki ste nas pahnili v to - moja vest je čista
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov