Nasveti in napotki ter povpraševanja...

pikovit
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

vw iv 1,9tdi-utripa lučka za žarilne svečke

Napisal/-a pikovit Ne mar 01, 2009 7:27 pm

Pozdravljeni.Zanime me zakaj mi med vožnjo utripa lučka za žarilne svečke pri VW golf 1,9tdi 099letnik.Ugotovil sem da mi ne delajo zavorne luči in je pregorena varovalke.Takoj ko sem jo zamenjal je takoj pregorela.Hvala za odgovore.lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne mar 01, 2009 7:42 pm

treba je pogledat kje pride do kratkega stika.
a koj k si dal varovalko je pregorel al poj k si na bremzo stopu?
mal poglej pri zadnjih luceh ce je ksn kabl preplozan al pa kj..pa ce mas tretjo zavorno se mal tm okol poglej a je z kabli vse ok..
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne mar 01, 2009 8:33 pm

Mogoče ti lahko pomagam ,ker se meni ta problem pojavlja cca vsake dve leti. Opozorilo za grelne se pri nekaterih modelih prižge ko crkne stop-šalter pri pedalki za zavoro. Zakaj imajo to tako zvezano ne vem. Trenutno imam že tretji šalter notri in še dela :clapclap Je pa stvar taka, da ali stop luči skozi gorijo ali pa jih sploh ni(takrat ko zadeva crkne) tako da poskusi zamenjati stikalo.

Poročaj :pivo

lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne mar 01, 2009 8:55 pm

seeman66 je napisal/-a:Mogoče ti lahko pomagam ,ker se meni ta problem pojavlja cca vsake dve leti. Opozorilo za grelne se pri nekaterih modelih prižge ko crkne stop-šalter pri pedalki za zavoro. Zakaj imajo to tako zvezano ne vem. Trenutno imam že tretji šalter notri in še dela :clapclap Je pa stvar taka, da ali stop luči skozi gorijo ali pa jih sploh ni(takrat ko zadeva crkne) tako da poskusi zamenjati stikalo.

Poročaj :pivo

lp

njemu mece vn varovalko tko da mislmda stikalo ni.
am zakaj se prizge spirala pri tdi-jih ko ta stikalo crkne pa zato ker rab info o bremzanju racunalnik za delovanje motorja(vbrizg) pa tempomat tut ne dela ce je ta stikalo zanc...pa do odstopanj v pritisku pri zaviranju prihaja pa racunalnik ne ve kaj se gre....
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Ne mar 01, 2009 8:59 pm

Živjo tak problem sem js imel pri mojem prejšnemu Audiju ... pri meni je bila napaka oz. po domače povedano crknu je štop šalter ,ko sem ga zamenjal je bilo vse v najlepšem redu... upam ,da sem ti kaj pomagal. LP
No ja so ti že tko pomagali zgoraj...nism prej prebral...vseen upam ,da si zrihtal.
Audi.... zakon!

pikovit
Nov uporabnik

Napisal/-a pikovit Ne mar 01, 2009 9:22 pm

bom poročal jutri-ko bom menjal stikalo

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne mar 01, 2009 11:53 pm

maš slučajno vlečno kljuko na avtu?

pikovit
Nov uporabnik

Napisal/-a pikovit Po mar 02, 2009 12:13 pm

Napaka je že odpravljena.Šlo pa je za prelomljene žice za tretjo zavorno luč-tam kjer se odpira prtljažnik se je strgala izolacija in je prišlo do kratkega stika-plačal sem pa 10 eur.lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov