Touge je napisal/-a:Če iščeš ravno od sonaxa pol kup Extreme wax 1 ful protect, k je po mojem mnenju dost bolši kot tisti tekoči.
Je pa takale pločevinka.
lenivec je napisal/-a:3-4 mesce odv od tega kje je avto. če ga maš skos zunaj valda nebo tolk držalo kot v garaži.
drugače pa vosek namažeš. počakš da se posuši ( ko potegneš s prstom in se zasveti) in lepo s kako mikrokrpico obrišeš ves vosek dol.
Ja, jaz sem konkretno dolgo pustil, da se je sušilo, pač toliko, da je bil čisto suh - da ni tistega "mokrega" voska, če potegneš s prstom. Tako da, ko sem brisal s mikrokrpo gre dol višek, ki je čist suh - bolj prah. Ali sem jaz to predolgo sušil?
Pa nekaj mi ni jasno, v nekaterih temah sem zasledil, da eni voskajo s pomočjo polirke. Pa mi ni jasno kaj češ tu s polirko delat? Namažeš ga s gobico in ročno, ko pa se posuši pa tisti prah samo ročno zbrišeš, ki gre čisto z lahkoto dol.
Kje bi potem tu prav prišla polirka?
Pa še nekaj sem opazil, jaz sem svojega spoliral in povoskal. Sestrinega sem pa samo šel črez s plastelinom in potem vosek. In na tem še kar drži, na mojem pa ne več. Pa sem svojega še potem enkrat kasneje na hitro povoskal. Sicer je bil moj parkrat več opran v tem času, drugače sta pa oba pod streho. Perem ga pa v glavnem kar s šlafom pa navadno gobo in Armoralov šampon s voskom. Pozimi, ko je bil bolj močno umazan, sem ga parkrat pral s pomočjo vapa. Drugače se mi zdi, da še vap prej nese ta vosek dol in se ga raje izogibam.
Povejte kje je fora. Ali res v tem, da je bil moj ene 3-4- krat več opran, ali zakaj? Svojega sem spoliral, konec decembra in bi se po tem takem moral vosek še bolj prijet, ker je bolj gladek, kot sestrin, ki ni bil poliran. Ali je mogoče ravno obratno, da se bolj prime na nespoliran avto? Confused
Kakšen šampon pa je potem najboljši, zdaj uporabljam Armorala s voskom, bo pa zdaj kmalu prazen, kaj bi bilo pametno zdaj kupit? Pa kakšno gobo, more bit tudi kakšna posebna?
No saj zdaj, ko bo bolj toplo bom pa še sprobal tisto čudo od Liquid glassa, da vidim kaj bo pa tisto. Čeprav me pri tem nekaj zanima, a je pri LG tak učinek odbijanja kapljic kot pri vosku ali ne?
Kakšen šampon pa je potem najboljši, zdaj uporabljam Armorala s voskom, bo pa zdaj kmalu prazen, kaj bi bilo pametno zdaj kupit? Pa kakšno gobo, more bit tudi kakšna posebna?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov