Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Avtoalarm...??? Kaj priporočate...???

Napisal/-a Galantfrik Pe okt 03, 2003 8:57 am

Dejte mi malo pomagat pri izbiri. Kaj kupiti v rangu od 30-40k sit brez montaže? Imam nekoga, ki mi bo to poceni vgradil.
Centralno zaklepanje imam že serijsko, imel bi pa da je vse skupej zvezano na daljinca -> daljinsko zaklepanje + alarm. Moja hupa ni dost glasna - torej - fajn bi bilo, če bi bila zraven še sirena z lastnim napajanjem :roll:
Videl sem, da obstajajo alarmi GT, Cobra, pa ne vem kaj še vse...

Zdej pa dejte se mal razpisat, kaj je pametno vzet, katere senzorje, cene, firme, ki se ukvarjajo s tem itd. Če za ta dnar dobim en j**c, rajš še mal počakam, pa kasneje kupim malo boljšo zadevo - ne bi glih rad videl, da se mi alarm prižge vsakič, ko bi nekdo zapeljal mimo mojega parkiranega vagona. Meni se ravno obratno dogaja -> velikokrat na parkiriščih s svojo vožnjo mimo sprožim kakšen alarm (Jebote powerfull :evil: )

No, hvala vsem za pomoč ;)
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe okt 03, 2003 1:06 pm

SIKURA mam jst . Zelo dober!!!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe okt 03, 2003 1:10 pm

laserline...
smo ga imeli(ga še imamo)v 3 avtih... super dela... lahko sam naštelaš kdaj se ti sproži... cene žal ne vem :wink:
SlikaSlika

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Pe okt 03, 2003 1:18 pm

meta max, jst zadovolen, mal več kot 40.000 sit

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Pe okt 03, 2003 2:13 pm

Sikura, zravn dej pa se 10k za dodatn laserline za nagibanje avta (ce mas rd svoje feltne). Brez montaze te pride okol 40k

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe okt 03, 2003 2:28 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik So okt 04, 2003 11:13 am

Uf... hvala za te odgovore. Kako je pa z daljinskim centarlnim zaklepanjem? V osnovni opremi imam pač centralno zaklepanje, ali je treba kaj doplačat za kakšen dodaten modul, da ti alarm zvežejo na centralno, ali je to že samo po sebi vedno zraven?

Hvala ;)
Slika

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c So okt 04, 2003 11:24 am

Lej, če res hočeš imeti dober in kvaliteten autoalarm, Ti ga lahko zrihtam od firme GT AUTOALARM (model GT 125), z naslednjimi funkcijami: lastno napajanje, priklop na obstoječa in dodatna stikala, blokada motorja, priklop na smerokaze, spomin proženja senzorjev po conah, LED dioda, priklop na centralno zaklepanje, avtomatski vklop, mehanski ključ za deblokado, funkcija panika! Cena novega je cca. 58K (+/- 2K), jest Ti ga lahko zrihtam za 35K (nov, zapakiran, v original embalaži, navodila...). Jest sicer od tega ne bom imel nič, zato računaj da me boš vsaj na en pir pelov, če se boš odločil, seveda :?
Slika
Dobiš točno to, kar vidiš na sliki!

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik So okt 04, 2003 2:22 pm

Hvala s3c - poglej PM :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar So okt 04, 2003 5:59 pm

S3c, zanimivo, kdo pa montira in pri komu je garancija?? Mene tud zanima. Poslji magari PM.

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi Sr apr 02, 2008 8:23 pm

sicer stara tema, amapk mene zanima če kdo ve kdo je zastopnik za avto alarme GT, hvala :D
Tigra ... by Opelklinika

pushte
Nov uporabnik

Kraj: polzela

Napisal/-a pushte So maj 10, 2008 7:22 pm

Kateri avto alarm si naj vgradim kater je najboljši?
http://www.gps-sos.com/main.asp
Kaj pravite na tega

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 10, 2008 7:46 pm

Clifford

http://www.clifford.com/Products/Security.aspx

state of the art zadeve majo teli. naprimer zunanji senzor ki opozori ce se kdo prevec zadrzuje pred avtom ipd.

mogoce mal drago sam zakon.

baterija
Nov uporabnik

Re:

Napisal/-a baterija To okt 09, 2012 8:42 pm

s3c je napisal/-a:Lej, če res hočeš imeti dober in kvaliteten autoalarm, Ti ga lahko zrihtam od firme GT AUTOALARM (model GT 125), z naslednjimi funkcijami: lastno napajanje, priklop na obstoječa in dodatna stikala, blokada motorja, priklop na smerokaze, spomin proženja senzorjev po conah, LED dioda, priklop na centralno zaklepanje, avtomatski vklop, mehanski ključ za deblokado, funkcija panika! Cena novega je cca. 58K (+/- 2K), jest Ti ga lahko zrihtam za 35K (nov, zapakiran, v original embalaži, navodila...). Jest sicer od tega ne bom imel nič, zato računaj da me boš vsaj na en pir pelov, če se boš odločil, seveda :?
Slika
Dobiš točno to, kar vidiš na sliki!

Zdravo!

Vem, da je minilo že nekaj let, a vseeno...
Ali še lahko zrihtaš zgoraj omenjeni alarm (model GT 125)? Iščem povsod in je kar problem, ker zadeva ni več tako mlada :?
Če se še da, bi prosil,če se lahko kontaktirava.
Hvala.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov