lenivec je napisal/-a:ma daj ded kupi bilokaj drugega kot tega cliota.
avto nima NIČ od opreme.
in ne mi rečt da nimaš izbire pri avtih z več opreme.
ajde servo res ni nujen. ampak centralno in pa elektro šipe in obratomer pa bi skoraj že bla nuja
Damirhu je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:ma daj ded kupi bilokaj drugega kot tega cliota.
avto nima NIČ od opreme.
in ne mi rečt da nimaš izbire pri avtih z več opreme.
ajde servo res ni nujen. ampak centralno in pa elektro šipe in obratomer pa bi skoraj že bla nuja
Pomoje je servo bolj nujen kot centralno.
Drugač imam sam "takšnega" cliota in ima servo, obratomer in centralno (ir al karkoli majo starejši renoji). Je pa prednost takega cliota vzrževanje, je dokaj poceni posebaj za študente kot sem sam
lenivec je napisal/-a:in kaj je v tem clitu takega da skos crkuje. lepo te prosim na 1.2 mašinci mogoče vžigalna tuljava. in nič drugega.
frgo je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:in kaj je v tem clitu takega da skos crkuje. lepo te prosim na 1.2 mašinci mogoče vžigalna tuljava. in nič drugega.
No, ko se tega potrošnega materiala nabere toliko, da je vsaka 2 dni na servisu zaradi kake malenkosti lahko mirno rečeš, da se stalno kvari. Meni se je v pol leta pri tastarem cliotu nabralo toliko pizdarij, da ga nisem mogel več gledat. (enkrat komplet izpuh, drugič ostal na cesti zaradi benz pumpe, ležaji tedensko, dihtunga na glavi, lambda sonda, katalizator, vsi amortizerji, diski...) Jebote da ni blo ene stvari, ki ni crknla. Ko sem vse zrihtal sem ga pa sodelavcu prodal pa se že 3 leta vozi b.p.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov