Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Je kdo kupoval dele z herkulesa ali siluxa?

Napisal/-a obcasnigledalec Ne jul 05, 2009 11:06 am

Ker je moj sprednji odbijač v bogem stanju in zvit ker sm zletel s ceste bi ga rad menjal, original deli s VW so najbrž dragi tako da gledam po raznih stranih ala herkules in silux. Me pa zanima če ima kdo izkšunje s teh strani?

Sicer gledam tele odbijače:

http://www.silux.si/spletna-trgovina-si ... 4&vmcchk=1
http://www.silux.si/spletna-trgovina-si ... ory_id=964
http://www.herkules.si/index.php?productID=59755

kaj naj bi breit pomenil? To so najbrž pattern part odbijači? Kar bi bilo lahko nerodno pri nameščanju.
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jul 05, 2009 11:08 am

toti za mali denar so pol kurca kaj vredni. smo menjali na mondeotu sprednji odbijač z tako verzijo kot ti gledaš. zanič kvaliteta. že po teži ko primerjaš original z tem shitom,je original 2x težji od tega. tak da jaz bi rajši kupo rabljenega na avto netu. maš tega kolk češ,pa še lepo ohranjene. to pa je pač malo gnara malo muzike,kar se nahbau odbijačov tiče.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne jul 05, 2009 12:21 pm

Ma kupi rabljenega, pobarvat a moraš tko ali tko.
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Ne jul 05, 2009 12:23 pm

To ti je taka plastika k na Renojih..brcneš pa vse leti po luft..bognedj da kakega mačka zgoniš..pa še stoji tko k ena zjahana lesena vrata.

Bolš da si kupiš enega rablenega, poštimaš, pofarbaš, saj veš ka maš..tko pa ko maš tiste j***a gor ti bo mačk prletu pa bo že use u luft.
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne jul 05, 2009 1:50 pm

Kupoval sem že par stvari na herkulesu in moram priznat da so zelo prijazni in zanesljivi.

Nisem kupoval karoserijskih delov, so pa bili deli za podvozje. In sem imel tudi eno težavo namreč sem po pomoti naročil premajhne diske (naj bi bli za 93 letnik audi, moj pa je oktober 93 torej proizvodno leto 94), sem jih poklical to razložil in so mi poslali večje v isti vrednosti. 2 dni po tem sem jih že imel.

Kar pa se tiče nahbau odbijačev, pa tako kot je bilo omenjeno, malo denarja, malo muzike. Ne pričakuj veliko od teh delov. Original si zvil, ta bi 100% počil in se zdrobil ob kakšnem manjšem naporu na material.

Raje poišči na kakem odpadu kakšnega razbitega polota ali pa koga ki prodaja rablene dele.

Uporabniški avatar
Scremer
Novinec

Napisal/-a Scremer Po jul 06, 2009 1:10 pm

Kupoval pri obeh in brez pripomb kar se tiče odnosa. Kvaliteta je pa pač ceni primerna tako kot pri vseh stvareh in pri siluxu so bile luči neuporabne zato sem jih vrnil in dobil povrnjeno kupnino. Strošek poštnine je bil na meni.

lp

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Po jul 06, 2009 2:48 pm

Bom kar rabljene vzel, dokler niso zviti bo vse vredu. Me pa zanima kar se tiče katalizatorjev, univerzalnega, kaj moram gledat, katerga vzet?
Zdaj že objavlam občasno
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov