Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

mimu
Nov uporabnik

Servisna knjga

Napisal/-a mimu Če jul 09, 2009 4:58 pm

mene pa zanima kako bi lahko prišel do servisne knjige za Peugeota , je namreč iz uvoza sedaj pa bi ga rad prodal ampak vsak mi teži zanjo,hvala za pomoč

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Če jul 09, 2009 5:20 pm

Kupi novega Peugeota in boš dobil tudi servisno. Potem jo lahko daš s starim naprej. WTF?

Fiatfan
Stalni uporabnik

Re: Servisna knjga

Napisal/-a Fiatfan Če jul 09, 2009 5:22 pm

mimu je napisal/-a:mene pa zanima kako bi lahko prišel do servisne knjige za Peugeota , je namreč iz uvoza sedaj pa bi ga rad prodal ampak vsak mi teži zanjo,hvala za pomoč

ja najboljš, pol bo pa nekdo pisu v temi nategatorji. tko kot si kupil, ga tudi prodaj.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: Servisna knjga

Napisal/-a esem Če jul 09, 2009 5:48 pm

mimu je napisal/-a:mene pa zanima kako bi lahko prišel do servisne knjige za Peugeota , je namreč iz uvoza sedaj pa bi ga rad prodal ampak vsak mi teži zanjo,hvala za pomoč

Od kje tebi ideja, da javno prosiš za pomoč pri takih poniglavostih - kar ponarejanje servisne knjige dejansko je? Ali pa si morda hotel kupcem dati prazno servisno knjigo? Ponarejanje je kaznivo dejanje - to v primeru servisne knjige verjetno ni (ker s. k. ni uradna listina), a te lahko kupec vseeno toži, če ugotovi, da si ponarejal. Najmanj, kar je, ti vrne avto in te preko tožbe bogato olajša za stroške (tudi advokata) in sitnosti (izgubljen čas in drugi s tem povezani stroški itd), ki bi jih imel (prikazat se da marsikaj).

Da ne govorim o tem, kako neetično in sprijeno je tako početje. Kot da bi prosil za pomoč pri kraji (kar tako početje na nek nači dejansko n je, saj bi avto s prevaro bolje/dražje prodal). Želiš biti podoben vsakemu prevarantskemu avto-dilerju? Mar bi na to mislil prej in kupil avto s potrjeno servisno knjigo (ki bi verjetno tudi bila ponarejena!). Ob vseh temah na forumu, kjer vsi obsojajo tako početje, pa greš še spraševat za pomoč pri tej poniglavosti na taistem forumu?

Takih tu na forumu res ne rabimo! Dobiš opomine pred izključitvijo.

BTW - si že prevrtel kilometre?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov