aquariumwild je napisal/-a:a ni mel en uporabnik popolnoma enak problem z enakim avtomobilom kakšne dva tedna nazaj?
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=#1215732
Jerch_ je napisal/-a:upam da uporabnik nebo jezen.. malo bi si sposodil temo..
imam passata TDI, čipanega na 160km. zasledil sem podobne simptome.
torej; danes se peljem in turbina se ne vklopi ko bi mogla. včasih butne ko zmešan pri 2500 obratih, spet drugič dela normalno, nato pa pri 3000 obratih. Peljal sem se le domov, si naredil sramoto pri prehitevanju traktorja, ugasnil avto vprašal soseda, ki je sicer vulkanizer ga prižgal spet in sosed pravi da je 99% ta ventil. avto ne pije olja, turbina ni mastna. šliši se pa neko brundanje vsake 2-3sekunde na vrhu motorja (nevem če ima to kak vpliv).
torej znaima me, glede na to da sosedu verjamem.. koliko me bo prišel servis pribljižno, če je samo ventil kriv. Aja, lučka nobena ne gori.
hvala!
Renault_user je napisal/-a:Jst sem postavil vpršanje... Če nimaš pametnega odgovora bodi rajši tiho.
Ja, kaj pa bodo naredili na servisu, filtre bo zamenjal pa olje pa računal in to bo to... dej ga no seri, a misliš, da ti bodo vsak šrauf pri skoraj novem avtu gledali... pojma nimajo tisti mehankarji za kaj drucga kot naredit to kar je na plani za 1. servis. pa tut ce kaj odkrijejo so tiho, da poteče garancija... dej no dej, nikoli mi mehankar se sam ni ničesar odkril...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov