TUNING_BOY je napisal/-a:Zanima me če kdo pozna kaj zgodovino tega avta, ali pa ve kak se kaj dela z avtom..
Hkrati me zanima kak se kaj obnesejo ti motorji in menjalniki, kakšne napake se pojavljajo če se in pa če je vreden tega denarja...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3179546&show=2
Motor je dober kompromis,saj pade v razred do 170KM.Kakšnih posebnih težav za razliko od predhodnika (525tds) s temi motorji ni bilo (predpogoj redno vzdrževanje in normalna vožnja). Menjalnik je dober, v avtomatskem načinu zna rahlo cukniti, zato osebno raje vozim v ročnem načinu, saj je menjava prestave manj sunkovita. Bodi pozoren na zlorabe menjalnika, saj ta avtomatika ni namenjena dirkanju temveč hitrem in udobnem križarjenju (zmore tudi kakšen drift, vendar to pušča posledice na mehaniki).
O dotičnem avtomobili žal ne vem nič. Preveri zgodovino, predvsem redno vzdrževanje. Zmoti me, da ima avtomobil kot takšen samo osnovno opremo, nič elektrike, ni multifunkcijskega volana, ni pdc.... Skratka od vse dodatne opreme je zgolj paket krom letvic okrog stranskih stekel in naknadno vgajen ksenon. Na tvojem mestu bi pogledal še malce za kakšnim drugim primerkom z malce več opreme.
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.