SAVINJCAN je napisal/-a:če hočeš danes prodati avto ga moraš dati pod ceno oz. za realno ceno
Ja, saj zato sem odprl temo oz. ravno to me zanima...
lumpii je napisal/-a:Realna recesijska cena je 1200€ brez klime, in 1400€ z klimo.
Žal so cene močno padle, tko da je potrebno avto prodat močno izpod cene.
Cene ki sem jih napisal so okvirne in avto mora biti za ta denar skoraj kot nov, brez rje in podobno.Tko da priporočam, da ga zvoziš do konca in potem na odpad, ali pa izvedi menjavo za avto ki ga želiš imeti.
1200 oz 1400€ - huh, to pa je res izpod cene... Ni računice, da ga prodam za ta denar, ga je res boljše zgonit do konca... Aja, ima klimo, je brez rje in dela brezhibno. Ravno narejen veliki servis na 180 000 (menjan zobati jermen, ipd...), tako, da bo imel bodoči lastnik (če obstaja

) mir 90000km
MatejW je napisal/-a:Tisti ki se prodaja za 2100€ je tvoj?
Ne, moj je tisti, ki se prodaja za "ceno po dogovoru"

Zato tudi sprašujem tukaj, kakšna je realna oz. sprejemljiva cena takšnega avta. Če bi že imel fiksno ceno, bi objava na forumu izgledala kot reklama, to pa ni bil moj namen
lancia hf je napisal/-a:Kot je bilo že napisano boš moral iti kar pod ceno, če želiš avtomobil prodati. Saj sem jaz tudi kupil AR 155 letnik 95 za 150 evrou (toliko da je nove gume pokril) z ogromno opreme razen klime, čeprav se taki avtomobili "prodajajo" po okoli 600-800 evrou. Confused
Ja, verjamem oz se zavedam, da niso glih rožnati časi za prodajo avta in da bo treba spustit ceno, samo res nimam občutka... Za neko smešno ceno ga pa ne mislim prodajat. Je pa verjetno velik minus tvoje AR 155, da nima oz ni imela klime... Sicer bi verjetno dobil ~500€
Hvala vsem za odgovore, bomo videli kako bo...
Kaj pa eurotax, ima mogoče kdo dostop oz možnost izračuna po eurotaxu