Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

rezervni deli iz Herkules.si

Napisal/-a svizc Sr nov 18, 2009 4:54 pm

Pozdravljeni!

Zanima me koliko se kaj splaca kupovati pri spletnemu ponudniku Herkules.si? Vasa mnenja? Enkrat sem ze nabavljal vezno steno za svoj avtomobil, 3x sem jih vprasal po telefonu ce bo 100% prava in 3x so mi potrdili da je, po 14 dneh ko smo nameravali vezno zmontirati pa smo ugotovili da ni prava. Tokrat me zanima nakup radiatorja gretja oz. po domace pecka. Zanima me namrec to zakaj je cena izdelka tako nizka? Namrec klical sem na pooblascen servis, tam je bila polna cena 90eur, tukaj v enem centru blizu mojega doma je cena 70eur, pri herkulesu pa cena 53eur. V vseh treh primerih gre za istega proizvajalca radiatorjev gretja(peck) in sicer Valeo.
Zadnjič spremenil svizc, dne Sr nov 18, 2009 5:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a Bosko001 Sr nov 18, 2009 5:29 pm

jaz imam z njimi dobre izkušnje.
Upam, da se kdaj ne zalomi!
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr nov 18, 2009 5:31 pm

Moja osebna izkušnja je, da je naročilo hitro enostavno in relativno poceni. Sam sem naročal kabinski filter, ki naj bi bil ok za moje vozilo. Izkazalo se je da tisti filter ni pravi, zamenjali so ga in mi povrnili stroške. Skozi cel čas so trdili, da bi filter moral bit pravi ampak ko sem sam raziskoval se je izkazalo da je pač od določenega letnika naprej za moje vozilo drug filter... Kakorkoli, po moje so zelo korektni kar se tiče poslovanja ampak glede na poplavo delov in vozil se včasih zmedejo in slepo verjamejo svojim katalogom.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr nov 18, 2009 6:33 pm

Nobenih problemov z njimi nikoli.Edini problem je ko na eno vozilo paše 5 varjant nečesa in pol ti vedi kaj je gor dokler ne podreš.Fora njihovih cen je da oni dobijo dobre rabate (recimo 40% ) tebi pa kos prodajo z manjšim rabatom (recimo 20%) tako da ti prišparaš oni pa še vedno zaslužijo in če je grelec od Valea za 53 € ga le vzemi,ker je popolnoma isti kot tisti na servisu.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr nov 18, 2009 7:04 pm

sm tut sam pred časom tuki neki naroču pa tut najprej ni bil taprav del, so bli pa zlo ustrežljivi in brez problema zamenal za tapravga, je bil pa del 100% cenej kot na servisu Peugeot - konkretno je šlo za ventilator kabine za 206-ko....

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Sr nov 18, 2009 7:23 pm

tudi jaz veliko naročam pri njih in imam z njimi dobre izkušnje, se je sicer že zgodilo, da so mi dostavili napačno stvar, vendar nikoli ni bilo problema glede zamenjave ali pa vračila denarja, kar pa se tiče samega naročanja rezervnih delov imam jest ponavadi točno oznako dela, ki ga naročam ali pa povem oznake oziroma številke, ki so napisane na vozilu, pa še to, sam stanujem kar blizu njihovega sedeža in ponavadi dvignem dele kar osebno in prišparam še pri poštnini. Uglavnem naročam dele za fiat uno turbo za katerega se ve, da je določene dele težko dobiti, vendar pri njih največkrat dobim vse, pa četudi so deli ob mojem klicu še v centralnem lagerju ponavadi v avstriji ali italiji so vedno v roku 24 ur dostavljeni.....
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Sr nov 18, 2009 7:26 pm

Preko njihove spletne trgovine sem kupoval enkrat, približno 2 meseca nazaj, in ni bilo nobenih problemov. Bilo je ugodno, roba je prišla že naslednji dan, tako da nimam pripomb!

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Sr nov 18, 2009 10:47 pm

Templar je napisal/-a:Moja osebna izkušnja je, da je naročilo hitro enostavno in relativno poceni. Sam sem naročal kabinski filter, ki naj bi bil ok za moje vozilo. Izkazalo se je da tisti filter ni pravi, zamenjali so ga in mi povrnili stroške. Skozi cel čas so trdili, da bi filter moral bit pravi ampak ko sem sam raziskoval se je izkazalo da je pač od določenega letnika naprej za moje vozilo drug filter... Kakorkoli, po moje so zelo korektni kar se tiče poslovanja ampak glede na poplavo delov in vozil se včasih zmedejo in slepo verjamejo svojim katalogom.

Tud men se je isto zgodilo in sem potem šel nazaj in tam menjal filter na parkirišču.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr nov 18, 2009 10:53 pm

kar se herkulesa tiče zelo korektno in "čisto" opravljajo svoj posel in posebej gre zahvala enemu od lastnikov in sicer g. Iztok-u :tomidelej:

karman
Nov uporabnik

Napisal/-a karman Če nov 19, 2009 7:48 am

Tudi jaz imam z njimi dobre izkušnje. Se trudijo in so konkurenčni.

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Če nov 19, 2009 11:00 am

Jaz sem pri njih pred kratkim naročil vžigalno tuljavo, imel sem smolo, da mi je šla ravno v petek popoldne, a so se potrudili, in jo dostavili še isti dan. :)

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če nov 19, 2009 11:24 am

Nekajkrat sem tam naročil nekaj delov za oldija, ni bilo problema. Vedno korektno.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 19, 2009 12:33 pm

Do sedaj vedno dobil naročeno prej kot so napisali da je maximalni čas čakanja (napišejo da je dobavni rok do 5 dni, dobiš tretji dan že na dom). Vedno je bil del kvaliteten in nikoli ni bilo nobenega škarta ali potrebe po zavračanju izdelka.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Pe nov 20, 2009 9:02 am

Men se je zdelo kul, pa tud svetoval mi so.. drugač pa tist kaj ni blo kul, so brez problemov vzel nazaj in vrnil denar.. tko da zadovoljen..
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov