ja energetik, tvoje zadnje besede so bile tudi besede, ki sem jih slišal pri mehaniku.
a pozna kdo dobrega sodnega izvedenca, ki bi ga ta primer zanimal? trenuto že sodelujem z enim, ampak od viška glava ne boli.
ne gre mi toliko za denar, ker avto konc koncev ni bil vreden toliko (cca.6,5t eur), ko je še delal, ampak nedolgo nazaj sem zaradi vseh težav, ki so se začele pojavljati po vgradnji, zahteval vračilo denarja in demontažo plinskega sistema, pa sem dobil le aroganten odgovor, da naj si preberem ZVPot-2!

Ko sem omenil, da se drugače kot da grem na Urad za varstvo potrošnikov, ne da pogovarjati, me je prepričal z obljubo, da bodo montirali še dva dela in pol bo avto ziher dobro delal. Sej je, dokler ga ni vrag vzel
res je, da se je pri odpravi težave angažiral direktor, kar cenim in sem ga imel za OK fanta, še posebej ker je mlad in podjeten, vendar pa avta nekaj časa sploh nisem mogel uporabljati. še posebej zato, ker sem prav v času zadnjega popravila odšel v nemčijo na službeno pot in imel probleme z nadomestnim vozilom.
če pokažem sliko motorja vozila (letnik 1999), ki sem ga dobil od direktorja kot nadomestno za čas popravila, se bo mehanikom in ostalim, ki se vsaj malo spoznajo na motor, zvrtelo. akumulator je bil "zvezan" s klemami, ki bi lahko kadarkoli med vožnjo padle dol ali pa bi se kabel stopil, prišlo bi do kratkega stika in bi verjetno avto končal tako, kot je moj - jaz pa naj bi naredil 1.650km dolgo pot s takšnim avtom, na koncu pa bi tip po možnosti zahteval še odškodnino za avot...noro in neodgovorno!