Sunshine je napisal/-a:Mene pa zanima, ali boste tisti, ki imate na avtih športen filter, ga sneli in namestili za čez zimo original ali vozite skoz z športnim? Imam swifta GTi in veliko ljudi mi je rekel, naj filter rajši zamenjam z originalnim čez zimo. Da kokr avto rad cuka če maš v mrazu gor športni filter pa še kasneje se segreje (no to ta drugo vem), samo vseeno ... ga zamenjati z navadnim čez zimo ali ga pustiti gor?
Pugi je napisal/-a:No pa jih prosim naštej...
HVALA
Alex je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:No pa jih prosim naštej...
HVALA
Zelo neprijetno cukanje in nemirna vožnja dokler se motor ne ogreje pozimi, večja poraba pozimi, lahko si uničiš merilec pretoka zraka ki btw ni poceni (če ga ne moreš očistit).
Vse to izključno zaradi zvoka (da nebi kdo res mislu da je tu še kaj več, saj vemo kaj NAJ bi blo..) in zato da lahko rečeš - mam šp.filter.
Ma ne ga srat no![]()
Mel sem pa Apex-a.
(btw-1 mesec rabljenega prodam ugodno z računom).
lp
Pugi je napisal/-a:Alex je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:No pa jih prosim naštej...
HVALA
Zelo neprijetno cukanje in nemirna vožnja dokler se motor ne ogreje pozimi, večja poraba pozimi, lahko si uničiš merilec pretoka zraka ki btw ni poceni (če ga ne moreš očistit).
Vse to izključno zaradi zvoka (da nebi kdo res mislu da je tu še kaj več, saj vemo kaj NAJ bi blo..) in zato da lahko rečeš - mam šp.filter.
Ma ne ga srat no![]()
Mel sem pa Apex-a.
(btw-1 mesec rabljenega prodam ugodno z računom).
lp
O zvoku in moči nebi, ker je brezpredmetno.
Neprijetnega cukanja NI, nemirne vožnje NI, večje porabe NI, merilec pretoka zraka nima popolnoma nič zveze s filtrom.
Vse trditve seveda veljajo za kvalitetne šp.filtre...
Torej ni problema, e?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov