Nu-NRG je napisal/-a:Ko sem sel na meeting v celje .. me je radar na avtocesti malo pred celjem snedel z 177km/h. Meril je z vsakodnevno laser pistolico. Nobene fotke, nobene kazni, nobenega podpisa, videl sem rezultat in mi je rekel, da bom dolbil po posti posiljko od sodnika za prekrske. Sedaj pa bi prosil vse, ki ste ze kdaj meli opravka z tem, da mi poveste kaj lahko pricakujem. In kako se pri sodniku cim lazje ter cim bolj cez zlest.
PS: Pred mano nikogar za mano nikogar. Sam na cesti. (Olajsevalna okoliscina?)
LP, Klemen
BiMMER je napisal/-a:Kot so ti rekli že ostali, dobil boš denaarno kazen najmanj 45k SIT in nekaj točk, odvisno od tvoje predkaznovanosti za prometne prekrške. Manj kot jih imaš, nižja bo kazen! Pa ne zgovarjaj se na kakšne "olajševalne" okoliščine, da ne razjeziš sodnika
maky je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:Kje so pa stali policaji? Na odstavnem pasu? To je namreč zlo važno ...
ko je mene pokno radar na relacije lj celje je stal tam na sredini unega klančka pred omv pumpo... parkiran je bil prov gor v klančku
Nu-NRG je napisal/-a:maky je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:Kje so pa stali policaji? Na odstavnem pasu? To je namreč zlo važno ...
ko je mene pokno radar na relacije lj celje je stal tam na sredini unega klančka pred omv pumpo... parkiran je bil prov gor v klančku
!! THE ONE !! GRRRRRRRRRRRR
Nu-NRG je napisal/-a:PS: Pred mano nikogar za mano nikogar. Sam na cesti. (Olajsevalna okoliscina?)
kdk je napisal/-a:(3) Na cesti izven naselij je največja dovoljena hitrost za vozila omejena:
– 130 km/h – na avtocestah;
– 100 km/h – na cestah, rezerviranih za motorna vozila;
– 90 km/h – na vseh ostalih cestah.
(6) Voznik, ki ravna v nasprotju s tretjim odstavkom tega člena, se kaznuje za prekršek:
a) če prekorači hitrost do 20 km/h, z denarno kaznijo 5.000 tolarjev;
b) če prekorači hitrost od 21 do 30 km/h, z denarno kaznijo 15.000 tolarjev;
c) če prekorači hitrost od 31 do 40 km/h, z denarno kaznijo 30.000 tolarjev;
č) če prekorači hitrost za več kot 40 km/h, z denarno kaznijo najmanj 45.000 tolarjev in 3 do 5 kazenskimi točkami.
PeCi je napisal/-a:kdk je napisal/-a:(3) Na cesti izven naselij je največja dovoljena hitrost za vozila omejena:
– 130 km/h – na avtocestah;
– 100 km/h – na cestah, rezerviranih za motorna vozila;
– 90 km/h – na vseh ostalih cestah.
(6) Voznik, ki ravna v nasprotju s tretjim odstavkom tega člena, se kaznuje za prekršek:
a) če prekorači hitrost do 20 km/h, z denarno kaznijo 5.000 tolarjev;
b) če prekorači hitrost od 21 do 30 km/h, z denarno kaznijo 15.000 tolarjev;
c) če prekorači hitrost od 31 do 40 km/h, z denarno kaznijo 30.000 tolarjev;
č) če prekorači hitrost za več kot 40 km/h, z denarno kaznijo najmanj 45.000 tolarjev in 3 do 5 kazenskimi točkami.
mene pa zanima če tele kazni veljajo al so že kej spremenil![]()
se najdejo vedn tam ko jih ni treba
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost