pred nekaj meseci sem se spravil k obnovi (oz. bolj odpravljanju rje ) na naši petki, ki je od samega začetka pri hiši.
Da ne bom še enkrat pisal, je tukaj link, ki prikazuje obnovo, novosti bom objavljal tudi neposredno tukaj :
1.4 FIVE PLUS oprema....
Je slovenskega porekla (Revoz) ?
Rja se pojavla točno na mestih kjer napade skoraj vsako petko. Za foro še enkrat poglej zadnji desni nosilec kjer je pritrjena prema...
Me pa veseli da se je najdu še en frik , ki obnavlja navadno petko Eni sem do sedaj nardil komplet novo podvozje in čaka na končne odločitve....ena 1.4 original pa bo verjetno kmalu romala na restavriranje.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
baje da je še od zadnje serije petk, narejenih v Franciji . Sem pogledal nosilc, zaenkrat ni sile, vendar vem, da se rje ne bom nikoli popolnoma rešil. Morda sem res uspešno saniral na zdajšnjih mestih, vendar se bo pa pojavla ki drugje
Verjem da lahk daš šest kron.si pa ne bo pomagalo Ko se rja začne je ne ustaviš edin če vse odrežeš ter na sveži pleh ponovno lepo izoliraš. Iz tega razloga sem jaz porezal ves poden pri petki in 3/4 pri jeepu.
Če je slo izvora sem vprašal zato , ker moja dizlarka je francoska in ima vse ( je imela) vse lepo pobarvan(tudi notranjost) na tvojih slikah se pa lepo vidi da notranjost pod preprogo ni barvana do konca. Tako je tudi pri moji 1.4 katera pa je slovenskega porekla.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
hvala za nasvet sedaj pa me samo zanima če kdo ve, če amortizerji od R5 GT Turbo pašejo na ta model? Meni osebno se mi zdi da bi pasalo, saj so v bistvu pritrdišča in izgled enak kot pri navadnih amortizerjih....in glih zaradi tega se mi zdi da homologacije niti ne bi rablo, saj nebi noben opazu razlike.....
porabljen material za pragove ter podn pa notranjost:
sedaj pa še edino kozmetični popravki: nov avtoradio, obratomer, merilnik temp. vode in nato še edino kake 14¨feltne pa če bo prilika še vzmetenje od GT Turbo.....