Novice

Mercedes-Benz še naprej razkriva AMG C63 Coupe

Mercedes-Benz že nekaj časa, pred septembersko premiero, draži s kratkimi izseki modela AMG C63 Coupe.

V kratkem video posnetku je Mercedes-AMG prikazal kratek vpogled v notranjost vozila, kjer lahko vidimo izpostavljene večopravilno enoto, aluminijaste stopalke, stikalo za zagon motorja, stikala za individualno nastavitev sedeža in obvolanske prestavne ročice.

Zunanjost še ni bila v celoti razkrita, za kratek čas pa so premierno pokazali vrata in zaključka izpušnih cevi. Pred kratkim so dražili s posnetkom zvoka osemvaljnika, ki je bil pravi balzam za naša ušesa. Novi AMG C63 ima pod pokrovom motorja nameščen štirilitrski osemvaljni agregat s 350 kilovati, močnejši C63 S pa ima še bolj impresivnih 375 kilovatov. Oba agregata bosta na voljo tudi v kupejevski različici, ki bo predstavljena kmalu, njuno delovanje pa bo nadzoroval 7-stopenjski samodejni menjalnik.

Običajna različica razreda C Coupe, kot tudi športno nabrita AMG C63 Coupe, bosta javnosti prvič predstavljena na avtomobilskem salonu v Frankfurtu v septembru. Za lažje čakanje pa vam je na voljo spodnji video posnetek, ki prinaša trenutno najboljši vpogled v novinca.

Avtomobilizem.com (Vir: Motortrend. Foto: Mercedes-Benz)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Mercedes-Benz še naprej razkriva AMG C63 Coupe"


Firediver
8 leta 9 meseci nazaj

Najbrž bi bil kar konkretna nepremičnina (že zaradi cene), če mu ne bi vgradili tako močnega motorja, da se lahko premakne…

 
Uradno: Infiniti Q30
Italijanska policija odslej z neuničljivimi Seat Leoni