Jaz sem bil v soboto popoldne. Ljudi res ogromno, sam salon zelo dober. Bom tako podal mnenje kolikor se vsega spomnim:

(+)
- Hostese (sploh pri Lexusu, Fordu in Renaultu, pa še kaka vmes pri Oplu, Alfi, Mazdi in še kje)
- Za moje pojme zelo dobro organizirano, postavljeno. Si prišel v halo, si takoj videl kje je kaka znamka razstavljena.
- Kar veliko vozil na vpogled, SLO trgu primerno, všeč mi je to, da lahko preizkušaš sedenje, nastavitve, tudi radio in muziko, pač občutek ergonomije. Sploh v hujših avtih!
- Dovolj podatkov, tehničnih in opreme pri razstavljenih vozilih, prijazno osebje, veliko informacij.
- Kar veliko razstavljenih vozil višjega in visokega cenovnega razreda, sicer je bila ponudba skoraj za vsak žep. Čeprav Dacia ni bila baš oblegana znamka.
- Prisotnost električnih avtov in par konceptov (VW, Opel) in dirkalnikov.
- Dobro splošno vzdušje
- Sem omenil hostese?
(-)
- Manjkali so BMW(uradno), Fiat, Lamborghini(v soboto?)
- Slaba ponudba motociklov, je bilo več skuterjev.
- Nekaterim je bilo v navdušenje uporaba hupe
- Pa nekateri, ki so si v vozilih privoščili 5 minut oddiha, kljub 10 čakajočim pred avtom.
(O)
- Veliko smeha je bilo pri Renaultu Twizyu ko sta se 2 malo bolj obilnejša fanta stlačila v ta avtek, sploh uni zadaj se je komaj zbacal noter, ven pa še težje, s tem da je vozilo pri tem skoraj poskakovalo.
- Pri enem od Porschejev (mislim da Panamera) je bil na stojalu izračun leasinga za razstavljen model. Obrok: 1960€. Na mesec!
- Lep nasmeh kake od hostes je za koga od moškega spola lahko pomenil nagonsko šaltanje v brzino za ogovarjanje.