Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Pe dec 12, 2003 5:34 pm

Vitek je napisal/-a:Mene notranjost pri BMW-jih ravno preprica, armaturka lepo obrnjena proti šoferju, ni mi boljšega kot pa voziti BMW-ja!
v notranjsosti me noben avto(te klase) ne preprica tako!!!

Ja in ravno tega v novi generaciji ni več :evil: to jim najbolj zamerim. Se spomnim starega BMW 518 okrog letnika ´80, še je bila sredinski del armaturke extra obrnjen proti šoferju, potem pa z vsako generacijo manj, zdaj pa tega sploh ni več
Slika

Uporabniški avatar
Vitek
Novinec

Napisal/-a Vitek Pe dec 12, 2003 6:27 pm

din je napisal/-a:
Ja in ravno tega v novi generaciji ni več :evil: to jim najbolj zamerim. Se spomnim starega BMW 518 okrog letnika ´80, še je bila sredinski del armaturke extra obrnjen proti šoferju, potem pa z vsako generacijo manj, zdaj pa tega sploh ni več

se strinjam, tud jaz v novi 5 sploh ni kaj obrnjena šoferju, no pri 3 je še kar!!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So dec 13, 2003 6:51 pm

ASenna_ je napisal/-a:meni pa bmw-ji prvič niso všeč zaradi zadnjega pogona,niso mi všeč oblike,zato ker hočejo izvesti nekaj posebnega,tretjič pa bmw-ju ne pomaga noben nadzor koles ker je zadnji del tko lahek da gre vse po svoje.
je pa res sta mi je bmw in avdi njaboljša nemška avtomobila.

kje je safrane da te skritizira,zame sta mercedes i bmw ,najbolsa,audi se nemore kosat z njimi :lol:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` Ne dec 14, 2003 11:04 am

lazo je napisal/-a:
ASenna_ je napisal/-a:meni pa bmw-ji prvič niso všeč zaradi zadnjega pogona,niso mi všeč oblike,zato ker hočejo izvesti nekaj posebnega,tretjič pa bmw-ju ne pomaga noben nadzor koles ker je zadnji del tko lahek da gre vse po svoje.
je pa res sta mi je bmw in avdi njaboljša nemška avtomobila.

kje je safrane da te skritizira,zame sta mercedes i bmw ,najbolsa,audi se nemore kosat z njimi :lol:

Pr men so nemci izven konteksta ,japonci so pa zakon :P :D :D ... čeprov armaturka pr tej se mi pa kr nekak dopade...poln nekih gumbkov za prtiskat :D :D :D
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov