Vitek je napisal/-a:Mene notranjost pri BMW-jih ravno preprica, armaturka lepo obrnjena proti šoferju, ni mi boljšega kot pa voziti BMW-ja!
v notranjsosti me noben avto(te klase) ne preprica tako!!!
Ja in ravno tega v novi generaciji ni več

Vitek je napisal/-a:Mene notranjost pri BMW-jih ravno preprica, armaturka lepo obrnjena proti šoferju, ni mi boljšega kot pa voziti BMW-ja!
v notranjsosti me noben avto(te klase) ne preprica tako!!!
din je napisal/-a:
Ja in ravno tega v novi generaciji ni večto jim najbolj zamerim. Se spomnim starega BMW 518 okrog letnika ´80, še je bila sredinski del armaturke extra obrnjen proti šoferju, potem pa z vsako generacijo manj, zdaj pa tega sploh ni več
ASenna_ je napisal/-a:meni pa bmw-ji prvič niso všeč zaradi zadnjega pogona,niso mi všeč oblike,zato ker hočejo izvesti nekaj posebnega,tretjič pa bmw-ju ne pomaga noben nadzor koles ker je zadnji del tko lahek da gre vse po svoje.
je pa res sta mi je bmw in avdi njaboljša nemška avtomobila.
lazo je napisal/-a:ASenna_ je napisal/-a:meni pa bmw-ji prvič niso všeč zaradi zadnjega pogona,niso mi všeč oblike,zato ker hočejo izvesti nekaj posebnega,tretjič pa bmw-ju ne pomaga noben nadzor koles ker je zadnji del tko lahek da gre vse po svoje.
je pa res sta mi je bmw in avdi njaboljša nemška avtomobila.
kje je safrane da te skritizira,zame sta mercedes i bmw ,najbolsa,audi se nemore kosat z njimi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov