Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po feb 01, 2010 11:44 pm

C4V4L13R je napisal/-a:že tako mi je najbolj neprivlačna znamka, tole je pa še bolj dolgočasno od hyundai atosa. še multipla ima več dinamičnosti. poleg vsega bodo kmalu vsi VAG avtomobili na koncu enaki. najboljš da ustvarjo en dizajn pa nardijo za vsak segment en avto pa gor nalimajo 4 različne znake pa bo.

brezveze :roll:

A druge znamke so pa kaj boljše na tem področju?

Npr. Ford Ka je pomanjšana Fiesta, novi Focus je pa povečana Fiesta. Nova Opel Astra je zopet samo raztegnjena Corsa. Pa če vzamemo še Alfo, imajo Mito, Giulietta in 8C skoraj enak sprednji konec avta. Potem je kle še nova BMW petica, ki je samo zmanjšana sedmica.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To feb 02, 2010 12:01 am

Skupnih platform je ogromno tudi med različnimi znamkami, da ne govorimo o sposojanju delov, motorjev ipd. Mene to pri VAG koncernu ne moti, ker mi pač ponuja več različic dobre platforme in cenejše vzdrževanje, če se izgoneš pooblaščenih oderuhov. Če koga moti, ga pa ne silim v nakup ;) Mene marsikaj moti pri marsikateri znamki in se je pač v širokem krogu izgonem, ne polnim forume z nenehnim ponavljanjem posplošenih argumentov zakaj je nekaj zanič... Meni osebno med drugim tudi velika večina BMW-jev ne potegne, odlično tehnika gor ali dol. Kaj ti pomeni dinamičen dizajn, če je avto čisto neskladen kot recimo X1 ipd. Imam pa raje bolj robusten dizajn, pa vsaj avto ne zgleda kot da je karamboliran pa polj mal skup zliman...
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov