...V zgodnji razvojni fazi so uporabili Ligierjev Nova L7e...
električno vozilo danes že vsak dela
Polo78 je napisal/-a:Saj je lepo in prav, da se nekaj premika v smeri malih mestnih avtomobilov na el. pogon. Ampak dokler bodo tako dragi in dokler bo varnost na taki ravni, da bo npr. star model Twinga tank v primerjavi s temi "škatlicami", dotlej ne bo kakega večjega uspeha pri prodaji. Nekaj bolj konkretnega bi se moralo zgodit v prihodnosti, ideja pa kot rečeno ni slaba.
Torej prvo kot prvo... zakaj Aixam tako imenujejo na tisti strani katero si mi prilepil. Ocitno
niti ne poznas zgodovine Aixam-a kaj so izdelovali preden so leta 1984 vstopili v microcar
vozila (v zacetku moped) in cemu je to v besedilu tako napisano.
Definicija microcar vozila je zacrtana in lepo te prosim, da mi ne mahas pred mano z
nekimi ne-dejstvi, ubistvu ne samo ne-dejstvi, pac pa tudi sam zanikas nekaj kar napises.
Od kdaj je stirikolo - osebni avto? od kdaj ima osebni avto 4kW? ...samo ustavi se, lepo prosim.
Definicijo microcar vozil si preberi tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcar#Definition
V kolikor ne locis sem povedal tudi, da je to vozilo microcar oz. stirikolo, Microcar
z veliko pa je podjetje katero je tudi del Aixam-a in se nekaterih vlagateljev iz Italje.
Lahko bi se preprosto izrazal z besedilom "to vozilo" ali "ta lahki stirikolesnik"... ce bi
seveda pomislil, vendar tebi je lazje biti pameten in tako zaznamovati svojo prihodnost
na a.com.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov