Ne vem kaj naj si mislim, komaj so ga prenovili ze bo nov.
gre samo za prve skice. novi punto pride predvidoma 2005.
- Koda: Izberi vse
Sicer pa z novo obliko avto ne bo nic boljši, ceprav bo sigurno drazji.
kako ti veš, da ne bo nič boljši, pa res nimam pojma.
Moja soseda, starejša zenska, je kupila pred 3 leti novega Puntota in zelo veliko zajebava. Avto ma 30 000 km in so ze 2x dihtungo na glavi motorja menjal.... Pa še od enega sem slišu,da precej zajebava, ma tut manj kot 50 000 pa so tut ze motor razdiral... pa kje si to vidu... najmanj 2 mio za ta mala ita. j***a je absolutno prevec. Ne recem da grejo lezaji, al kakšne take fore k niso tako nevarne da ostaneš na cesti samo,da se ze po nekaj kkm motor razdira je pa mal huda.
aj aj ja... še vedno take zgodbice. si pomislu, da se ti spomniš take zgodbice o puntu, ker jih zelo velik vozi okoli? (jaz se ne spomnim nobene o ladi: a to pomeni, da se ne kvarijo? malo morgen.)
ajd, ne rečem, da je punto vzor nekvarljivosti, je pa ok. maš 2 leti garancije in se zrihta, če že maš nesrečo (statistična verjetnost je mala)
jst sem pri mojem pri 40.000 menjal ključavnico. se je malo zatikala. in to je to.
Malo sem primerjal "j***a" z "jajci", kakor vzameš, samo, da do 30 000 2x dihtungo ne glavi motorja menjaš (fiat) je pa mal huda, pa še kup malenkosti za po vrhu, ki niso tako zivljensko pomembne, samo ,da je motor cist u pizdi.....
ne ti meni, da primerjaš j***a z jajci. lada nima za burek proti fiatu. ne pri motorjih, ne pri obliki, ne pri kakovosti, ne pri varnosti, ne pri udobju, ne pri opremi, ne pri voznih lastnostih, ne pri zmogljivostih... si sploh ne upam pomislit, kaj bi se zgodilo z lado pri kakem NCAP-u.
pa nimam nič proti ladam, sam takih kozlov, da primerjaš j***a z jajci pa mi ne streljat.