Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Re: 2010 Kia Cee'd facelift

Napisal/-a Polo78 Pe dec 24, 2010 9:47 am

Verjetno bo notranjost ostala ista kot pri že faceliftanem Proceed-u, ki je pri prvi prenovi zunaj ostal povsem isti (razen vzvratnih ogledal s smerniki). Kar se pa oblike tiče sem mnenja, da se taka prednja maska dopade običnemu Ceed-u ali SW-ju, Proceed-u pa nekako ne. Me pa prav zanima, kdaj bo prišel povsem nov model. 2012 ali morda 2013?
Antiznačkar po prepričanju

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Pe dec 24, 2010 10:09 am

@Jerch_ Zelo si naiven. Je veliko dražjih avtov v tem razredu, kateri so veliko bolj ekonomično izdelani. Proizvajalec postavi ceno za katero bo avto lahko prodal ne, pa cena, ki se mu zdi upravičena. Kia žal nima tak image, da bi lahko postavljala cene kakršne si zasluži. Edino cenenost v cee'du, ki jo vidim je v nekaterih plastikah, ki so res poceni. Drugače ne vidim kje se kaže ta cenenost v primerjavi z ostalimi "ljudkimi avti".

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So dec 25, 2010 2:53 pm

Ta maska mu ne pase,moje mnenje.
Novi pa pride 2013.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ So dec 25, 2010 4:26 pm

Ceed je napisal/-a:@Jerch_ Zelo si naiven. Je veliko dražjih avtov v tem razredu, kateri so veliko bolj ekonomično izdelani. Proizvajalec postavi ceno za katero bo avto lahko prodal ne, pa cena, ki se mu zdi upravičena. Kia žal nima tak image, da bi lahko postavljala cene kakršne si zasluži. Edino cenenost v cee'du, ki jo vidim je v nekaterih plastikah, ki so res poceni. Drugače ne vidim kje se kaže ta cenenost v primerjavi z ostalimi "ljudkimi avti".

naj te slika mojega avtarja ne zavede.. trenutno sem na vw, ker še en pomeni, da bom še kdaj..
kot drugo pa sem vedno jasno povedal, da odkar sem se vozil v ceedu, lahko rečem, da za ta denar veliko ponuja. tiste stvari, ki mene malenkostno motijo je treba pri drugih znanmkah mastno plačati. tako, da še vedno trdim, da obstaja širok krog ljudi, katerim avto lahko ustreza. pri faceliftu pa bi se res lahko malo bolj potrudili, vsaj zunaj razen prednjih lučine vidim nič pametnega- moje osebno mnenje...

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory Po jan 17, 2011 6:11 pm

Dans sm vidu reklamo od novega proceeda. Je kdo že kaj stestiral?

http://www.kia.si/novi_pro_ceed/

Še vedno ni ksenonov...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Sr mar 16, 2011 6:52 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Sr mar 16, 2011 9:51 pm

Grdo, nova maska ne paše navadnemu Ceedu, Proceedu pa še toliko manj. Le kaj jim je blo, da so šli pokvarit prav lep avto...
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov