IX55 (Veracruz) je drug razred - večjih SUV, Santa Fe spada v razred srednje velikih SUV. Tovarna je z njim nadomestila Terracana (čeprav ne gre za isto filozofijo).
Ko se izteče sedanjemu Santa Feju življenski cikel (predvidoma čez cca 2-3 leta), po predvidoma poimenovan z novo oznako IX45.
Meni ni ušeč, ima pa nova CRDi-ja 184 in 200HP, 5 stopenjski H-matic je zamenjal 6 stopenjski, dobil je vzvratno kamero v ogledalu, start-stop tipko, Bluetooth, xenon, senzorje spredaj...
Ceed je napisal/-a:Tudi meni so luči ogabne, sicer k nam pride z navadno (črno) masko, vsaj tako je pri nekaterih Hyundaih.
Kaj pa je narobe s sprednjimi ali pa zadnjimi lučmi
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
Foter ma tud belega pa mi je lepši kot ta facelift.
Zadnje luči delujejo zelo kitajsko. Pohvalno za ksenon,navigacijo pa če prav vidim ma memory eletrične sedeže POHVALNO.Glede na to da je pri nas nonstop treba menjavat iz ene skrajnosti v drugo(mama čisto naprej,foter čisto nazaj) Pa vidim da so potovalni računalnik posodobili,zdajšni je kot v 10 let starem avtu
Ja, je korejcem do sedaj manjkala ta ''nemška'' tehnika ki so jo s faceliftom pridobili
zadnji konc je obupen.....in še vedno ta butasta postavitev kljuke_res da so "kosooki" ampak, da ne vidijo te spake na zadnji haubi, mi pa res ni jasno.........kotda je težko naredit, da bi znak H prevzel odpiranje haube