Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Sr jul 14, 2010 9:32 pm

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 So avg 14, 2010 3:15 am

FLINK je napisal/-a:Meni je notranjost fenomenala...res spada v rang visjih vozil.

Fiatpowered: ravno danes sem bral o audi A1, ki prihaja. Ne bos verjel, da novi avto v letu 2010 v osnovnem paketu sploh ne bo imel klime :)

Uuuuu, je to presenečenje, bi se skoraj čudil, če bi bilo nasprotno, glede na to, da moraš pri Audiju skoraj za vsako stvar doplačat, pa ne da je Audi edini, da se razumemo ;)
@ eee FLINK, tisti sarkazem ni letel nate ;)
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Sicer sem to novico objavil tudi v temi pri Meganu, str. 64, ampak, se mi zdi prav, da jo tudi tu, ker zadeva tudi Winda, zna dobiti tudi Gordini verzijo:
http://blogautomobile.fr/renault-megane ... 2011-73373

Jep :twisted:
Slika

Pa tale največja luč v sredini se mi ful dopade, v tej modri barvi, to je kolikor jaz vem bolj zasledljivo zgolj pri kakšnih prototipih in pa mogoče predelavah, v serijskih avtih pa žal ne :roll:.........do sedaj 8)
Slika

...ki je od ponedeljka že na voljo na dveh trgih - britanskem in slovenskem.

OK, slovenski je logično zakaj je v prvem paketu, bi pa pričakoval, da bo v istem paketu mnogo prej francoski trg in ne britanski, ker je Renault pač francoski, britanski ljubezni do kabrioletov navkljub. Slika Čeprav je slednja verjetni razlog za to. ;)

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Marek_
Poznavalec foruma

Re: Renault Wind (Twingo CC)

Napisal/-a Marek_ So jan 21, 2012 3:45 pm

Zaradi slabe prodaje Winda ga ne bo doletela nobena osvežitev, ravno tako naslednika ne bo.

http://www.planeterenault.com/1597-actu ... e-a-venir/

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re:

Napisal/-a esem So jan 21, 2012 5:09 pm

CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:
...ki je od ponedeljka že na voljo na dveh trgih - britanskem in slovenskem.

OK, slovenski je logično zakaj je v prvem paketu, bi pa pričakoval, da bo v istem paketu mnogo prej francoski trg in ne britanski, ker je Renault pač francoski, britanski ljubezni do kabrioletov navkljub. Slika Čeprav je slednja verjetni razlog za to. ;)

Lp

Prej bi rekel, da so hkrati zalaufali proizvodnjo obeh verzij (volan na levi in na desni) in so normalno morali praznit parking in zraven še kaj prodat.

Škoda, da se slabo prodaja, je res zanimiv avtoček

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Re: 2010 Renault Wind

Napisal/-a Lignage So jan 21, 2012 9:46 pm

Renaultu se sem pa tja kakšen avto res zelo oblikovno posreči in Wind je tak primer. Res je velika škoda, da niso Twinga prenovili v njegovem stilu.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov