Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po sep 20, 2010 9:25 am

Blinder je napisal/-a:Jaz rajši vozim golfa 1.6 tdi z ročnim kot golfa r20 z dsg-jem. Več užitka z ročnim.
:rofl

Dodaten komentar mislim, da ni potreben...

VW Golf R - DSG versus manual
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po sep 20, 2010 1:54 pm

Oba menjalnika imata pluse in minuse. Govorim o ročnem športnem menjalniku in DSG-ju. ;) Vozil oba in kapo dol obema. Ne pa se kregat kateri je boljši moraš pa vedeti, zakaj ga kupuješ. ;)

Lp

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po sep 20, 2010 2:20 pm

scirocco12 je napisal/-a:Oba menjalnika imata pluse in minuse. Govorim o ročnem športnem menjalniku in DSG-ju. ;)

Se popolnoma strinjam...zato so mi pa še toliko bolj smešni osebki, ki so kategorično proti DSG-ju oziroma avtomatskemu menjalniku v športnih avtomobilih (pa ponavadi DSG-ja ali avtomatika niti peljali še niso :roll: ).
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po sep 20, 2010 4:27 pm

Tattoo- je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Jaz rajši vozim golfa 1.6 tdi z ročnim kot golfa r20 z dsg-jem. Več užitka z ročnim.
:rofl

Dodaten komentar mislim, da ni potreben...

VW Golf R - DSG versus manual
glih v tem je fora. V čem je užitek, da pohodiš gas in bremzo, se primeš z obema rokama za volan, spustiš bremzo in gledaš kak avto vse sam dela ti pa sam držiš kot na ringlšpilu volan(ok, tu lahko ovinkaš :) ) in ful gas? DSG je užitek, če hočeš bit prvi, najhitrejši... če hočeš pa čutit avto, včasih nardit kako napako(nenamerno) in uživat v občutku samem pa dsg ali katerkoli drug avtomatik, sekvenčni, robotiziran, dvosklopčni... nimajo za burek. In ja, sem vozil golf 6 1.4 tsi dsg pa bi ga z veseljem mel za vsak dan, ampak zabaven pa ni ;)

aja, ttRS je pa huda zverina :twisted:
LP Rok

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po sep 20, 2010 5:24 pm

eni pač uživajo v neprekinjenih pospeških in zveznem gasu v ovinku in sekundah in tko..
Manual mode maš tudi pri DSGju pa lah premikaš šalthebl, tisto ko stegneš nogo da sklopko stisneš, pa vsaj meni ne predstavlja neke blazne zabave. Mi pa je ful carsko, ko držiš gas in si v enem dolgem ovinku in probaš začutit mejo zdrsa in sam lepo pospešuješ in stisneš za upshift in menja in lepo rahlo poči iz izpuha in trdo držiš volan in se počutiš kot v formuli/ferrariju/ostalih super športnih avtih, ki imajo ročice ob volanu, yeah, yeah.
(Men sta drgač oba menjalnika uredu, sam za vsakega se da tko povedat, da bo boljši izpadel. Pač ročnega vzamejo tisti, ki radi uporabljajo še levo nogo, dsg pa tisti, ki se jim gre za desetinke :) )

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po sep 20, 2010 5:35 pm

a felge mislijo še 5 let met iste? :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po sep 20, 2010 5:38 pm

Prav zanimiv občutek je preiti iz enega na drugega in spet nazaj. To je poseben občutek.

Wlzz in Drocky se pa podpišem pod vajina zadnja posta, kar kaže na to, kar sem že napisal. Moraš vedeti kaj si želiš, ko se odločaš kateri menjalnik naj ima avto. Jest imam to srečo, da imam oba doma. In še enkrat kapo dol DSG-ju, kot tudi klasičnem ročnem športnem menjalniku. :D

Lp

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Re: 2006 Audi TT

Napisal/-a martin_krpan Pe feb 10, 2012 6:07 pm

TT RS Plus - 360 konjev, 20 več od ''navadnega'' TT RS. Platišča so 19 palčna, ohišja ogledal iz ogljikovih vlaken. Kot kupe in roadster.

Slika
Slika
Slika

http://www.autoweek.nl/autonieuws/18617 ... tt-rs-plus
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Sr mar 28, 2012 4:57 pm

Kobilica:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Sr jul 04, 2012 6:24 pm

TT Coupe S line competition special edition s spremenjenimi odbijači, številnimi črnimi detajli, RS dodatki in bogato opremo.

Slika
Slika

http://www.auto-news.de/auto/news/anzei ... l_id_32573
Kobilica:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov