Tovarniška skica naslednika pri nas ne preveč popularne Tiide. Nov model bo sodeč po tej risbici precej lepši in imenitnejši. Stal bo na podaljšani platformi Micre, še vedno kot pet ali štirivratna različica. Drugih podatkov ni, čeprav bo verjetno večina zadev iz Micre (in novega Smarta FourFour). Premiera bo decembra na avtosalonu v kitajskem Guangzhou.
Kolikor je meni znano si platformo delijo aktualni micra, clio in twingo II (pa še podaljšane različice kamor spada tudi tiida, juke itd.). Smart bo svojo delil z novim twingom (RWD). Ali se pač motim?
Od spredaj pa od strani mi je prou simpatična, zadek še vedno ni med lepšimi, je pa tudi ta korak naprej. Notranjost je tudi rahlo napredovala, ampak se vseeno bojim, da ne bom dočakal nissana, ki bi me na tem področju navdušu.
mihaing je napisal/-a:Jim v Nissanu res ni jasno, da v tem razredu nimajo kaj iskati????
Tako ja ! Ti si mož beseda. Najbolje, da se kar počasi odpraviš na pot, na Japonsko in jim razložiš na 20 oči. Povej jim, kdo je kralj v tem segmentu v Sloveniji. No, pa še malo nižje od Slovenije.