CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Moram povedat, da res cenim drznost BMW-ja, vendar pa sem mnenja, da si BMW močno kvari ugled s takimi skropucali (pardon, sam točno tako bi opisal serijo 5 GT) in pol je folk noru nad Chrisom Banglom
Se je folku (ne vsemi) zrolalo? On je zaslužen npr. za prejšnjo 7, ki ni bila ravno za dol pasti, a korak v pravo smer, da ne omenim sedajšnjo 5-ko, ki mi je najlepši BMW.
Talking about NAROBE SVET.
Če imajo kar soli v glavi bodo orenk pomislili kakšno obliko bodo ven dali, ker če bo ala 5 GT copy paste s minimalnimi modifikacijami bo OMG!
Jaz bi se resno zamislil. Vendar če pa upoštevamo npr. novo X1, ki mi je najlepši BMW-jev X doslej lahko s olajšanjem rečem, da je "odrešitev" :P če se lahko tako izrazim še možna.
Lp in brez zamere.
BMW je mnenja da ko bo te gospodarske krize oziroma recesije konec, bodo preživela podjetja, ki so prilagodljiva, imajo v svoji paleti izdelkov izdelke za zelo raznolik okus in bolj specifične narave. Ravno zaradi tega sedaj prehaja na trg z nišnimi modeli. Poleg tega se sami dobro zavedajo da nišni modeli ne bodo prodajani v tako množičnih številkah kot njihovi glavni (navadni 3, 5, 6, 7,...), zaradi tega jih niti ne bodo proizvajali v takih količinah.
Kar se tiče 5ke GT je avto katerega glavni cilj so kupci, katerim je X6 previsok, nočejo pa klasične 5ke, mišljen je tudi kot protokolarni avto, dokaj agresivno pa jih bo ponujal tudi kot vozni park za razne prestižne hotele, kjer bi se avto znal obnest (2 božanska zadnja zica in dovolj velik prtljažnik, prilagodljivost,...).
V debato o Banglu se pa nerad spustim ker po izkušnjah je z argumenti težko prepričat ljudi, ki o tako izobraženem in razgledanem človeku ki je toliko dosegel, govorijo tako poniževalno. Predvsem pa o stvari o kateri imajo malo do nič pojma.