Bom kar jaz prevzel odgovornost in prvi napisal nekaj besed na temo letošnjega avtomobilskega salona.
Priznam v Ženevo se odpravljam prvič in se obiska veselim že več mesecev. Po pričevanju ostalih kolegov bo to nekaj najtežjih dni kar sem jih doživel. Novosti je ogromno - časa premalo. Od jutra do večera se piše, fotografira in intervjuja. Tudi ponoči se dela. Toda nič ne de, jaz se še vedno neizmerno veselim. Kljub temu, da so glavne novosti že razkrite še vedno ostaja mnogo skritih stvari. Osebno se veselim vpogleda v notranjost novega Twinga. Že zunanjost me je močno prepričala v primerjavi s prejšnjo generacijo, nikakor pa ne bom izgubil upanja, da nekoč ugleda svet tudi RS verzija tega malčka.
Zdi se kot, da sem postal popolnoma francoski. Kajti eden izmed ''must see'' je tudi Cactus. O njem piše že ves svet, a osebno si želim stvari videti v živo, kajti po fotografijah me avto na žalost ni prepričal. Zopet ostajam pri francozih. Napovedana je tudi predstavitev omejene serije Renaultovega Clia RS, ki upam da bo Clia nagnila v bolj divje vode.
Kljub francosko obarvanem začetku me mika tudi nemški BMW. Serija 2 Active Tourer, serija 4 Gran Coupé, nova X3, serija 2 coupe in navsezadnje tudi M3 in M4. Nikakor pa ne morem mimo električnih i3 in i8.
Mogoče pa vam na forum nalimam tudi kakšno lepotico

)
Oh, komaj čakam.
Lp, Gašper